Vezeték nélküli hangszórók

SSS 3100 Vezeték nélküli hangszóró

  • Vízálló hangszóró IPX5 védelmi fokozattal
  • Kikapcsolható fényhatások
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
27 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSS 3100 hordozható vezeték nélküli hangfal Bluetooth technológiával van ellátva, így akár 15 m távolságból is könnyedén elérheti a telefonját. Az IPX5 védelem pedig megvédi a hangfalat a vízpermetektől és fröccsenésektől. A TWS (True Wireless Stereo) funkció lehetővé teszi két Sencor SSS 3100 hangfal párosítását, így sztereó rendszerben élvezheti a két audio csatorna különleges hangzását. Ez a kompakt hangfal ideális választás otthoni vagy utazás közbeni használatra.

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA 

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Az akár 60 W teljesítményt két középbasszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja, amelyek garantálják a kiváló hangminőséget. A frekvencia tartomány 85 Hz és 16 kHz között helyezkedik el, így széles körű hangzásvilágot élvezhet. A beépített hangszínszabályozó módok segítségével személyre szabhatja a hangzást az Ön ízlése szerint. A partik fények nélkülözhetetlen kiegészítői a hangfalnak, amelyek többféle színkombinációban és különböző effektusokkal működnek. Természetesen van lehetőség a fényeffektek kikapcsolására is, ha inkább visszafogottabb hangulatot szeretne teremteni.

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A legegyszerűbb és leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.1 technológia biztosítja, amely garantálja a stabil és zavartalan kommunikációt más eszközökkel. A készüléken megtalálhatók a már klasszikusnak számító csatlakozók, mint például a 3,5 mm sztereó jack, amely lehetővé teszi más audio eszközök csatlakoztatását. Emellett rendelkezik egy USB csatlakozóval, amely ideális a lejátszás és adatátvitel szempontjából. A hangfalban elhelyezett 6,35 mm-es mikrofon csatlakozó lehetőséget nyújt a mikrofon csatlakoztatására, így könnyedén használhatja a hangfalat előadások, prezentációk vagy karaoke céljára is. Az FM tuner funkció pedig lehetővé teszi a rádióhallgatást, így mindig naprakész lehet a legfrissebb hírekkel és zenei műsorokkal.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Beépített tölthető akkumulátor: 3.600 mAh Li-Ion
  • A lejátszási idő akár 7 óra (50% hangerőnél)
  • Tartozékok: USB töltőkábel, 3,5 mm külső kábel (Aux), felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 360 x 135 x 184 mm
  • Tömeg: 2 100 g

 

Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 60 W
Mélynyomó
Vezeték nélküli töltés
Bluetooth Igen
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Nem
Frekvenciatartomány 85–16000 HZ
Kijelző Nem
Hangerőszabályozó Igen
Passzív hangszórók száma 2
Vezérlés típusa Gomb
Aktív hangszórók száma 2
Fülhallgató kimenet Igen
Elem élettartama (zene) 7 hod
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Védőborítás
USB Igen
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről MP3
AUX csatlakozó Igen
WiFi Nem
Víz- és Porvédelem IPX5
Magasság (cm) 13,5 cm
Szélesség (cm) 36 cm
Mélység (cm) 18,4 cm
Szín Fekete
Tömeg 2,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás