Gőztisztítók

SCW 3001YL Ablaktisztító

  • Beépített 3,6 V Li-Ion akkumulátor
  • Akár 20 perc üzemidő
  • Csík- és foltmentes takarítás
15% kedvezmény az S15 kód megadása után.
Az akció kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes,
2024.05.13 – 2024.06.02. 
18990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SCW 3001YL ablaktisztító jelentősen felgyorsítja és egyszerűbbé teszi az ablaktisztítási tevékenységet. Tökéletesen alkalmas ablaküvegek, tükrök, zuhanykabinok és csempék tisztítására, a végeredmény pedig egy makulátlanul tiszta, csillogó üveg felület csík- és foltmentesen. A beépített 3,6 V Li-Ion akkumulátor kb. 20 perces üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel. A készülék részét képezi a gumis lehúzó fej, melynek szélessége 280 mm, egy praktikus átlátszó tartály is, ami akár 200 ml folyadékot is képes elraktározni. Az akkumulátoros kivitelnek köszönhetően a tisztítást semmi sem korlátozza, bárhová elér különböző szögben. Az ergonomikusan kialakított fogantyú alkalmas mind jobb- és balkezesek számára is.

Számos területen használható

Minden sima felülethez kiválóan alkalmas. Tisztíthat vele ablakokat, tükröket, zuhanykabinokat, csempéket vagy akár bútorokat is. A takarítás egyszerűen elvégezhető, a készülék nem hagy maga után csíkokat vagy lerakódásokat. A speciális anyagból készült mop kiválóan használható ablakok és üvegek és sima felületek tisztításához.

Vezeték nélküli működés

A beépített Li-Ion akkumulátorral történő üzemeltetés lehetővé teszi a szabad mozgást munkavégzés közben. A készülék segítségével az ablaktisztítás háromszor gyorsabban elvégezhető, mint az egyéb hagyományos módszerekkel. A 3,6 V Li-Ion akkumulátor akár 20 perc folyamatos működtetést is lehetővé tesz. Az akkumulátor töltöttségi állapotáról egy LED töltöttségjelző informálja Önt. A készülék teljes feltöltésére kb. 4 óra elegendő.

200 ml-es víztartály

A 200 ml-es víztartály feltöltése egyszerűen elvégezhető, az átlátszó kialakításának köszönhetően bármikor ellenőrizni tudja a vízszintet. A 2 az 1-ben tisztító mop és tisztítószer permetező, megkönnyíti és gyorsítja a takarítást. Az ötletes permetezésnek köszönhetően a kéz nem kerül kapcsolatba a koszos vízzel. A koszos vízre külön tartály került beépítésre melynek kapacitása 100 ml.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok garantálják a készülék biztonságos használatát. Az ergonomikus fogantyú kényelmes használatot biztosít, mind a bal- és jobbkezesek számára. A készülék működése alacsony zajszinttel jár, szinte észre se fogja venni a működést. Az ablaktisztító készülék IPX4 védelemi szinttel van felszerelve.
Gőztisztítók

Műszaki paraméterek

Tápellátás Akku
Kialakítás KÉZI
Akkumulátor üzemideje 20 min
Töltési idő 4 óra
Magasság (cm) 12 cm
Szélesség (cm) 28 cm
Mélység (cm) 37 cm
Szín Sárga
Tömeg 0,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Tartalék törlőkendő
SCX 002
Tartalék törlőkendő
2 db tartalék törlőkendő / mop a Sencor SCW 3001YL ablaktisztító készülékhez
Tartalék lehúzó gumi
SCX 003
Tartalék lehúzó gumi
Tartalék lehúzó gumi a Sencor SCW 3001YL ablaktisztító készülékhez
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás