Szépségápolás, egészségmegőrzés

Csak egy egészségünk és egy testünk van. Az egészségünkről és a testünkről való gondoskodás napi rituálé, amely segít abban, hogy jól nézzünk ki és jól érezzük magunkat. A Sencor ehhez egy sor terméket kínál, például testszőr nyíró készülékeket, elektromos borotvákat, hajcsavarókat, hajvasalókat, vérnyomásmérőket, személyi mérlegeket és elektromos fogkeféket. Gondozza a testét, amely megérdemli a kellemes ápolást. És ha nem csak a testére, hanem a környezetünk védelmére is gondol, akkor használja munkába- vagy iskolába járáshoz, vagy éppen kiránduláshoz az elektromos rollerünket.
Eredmények megjelenítése

Technológia

Vízálló elektromos borotvák
Vízálló elektromos borotvák
A borotva teljes teste vízálló kialakítású, így folyó víz alatt kényelmesen tisztítható. További előnyei közé tartozik az ultra-csendes nagysebességű motor, a könnyű kialakítás és a hosszú élettartalmú akkumulátor - két óra töltés akár 40 perces működést is eredményezhet. Napi 2 perces használat esetén ez majdnem egy hónap egyetlen töltéssel.
Férfi elektromos borotvák

Trimmelő vágófejek
Trimmelő vágófejek
Bizonyos modellek tartalmaznak különböző trimmelő fejeket, amely lehetővé teszi a pontos szakáll-, pajesz- vagy bajuszvágást
 
Szónikus fogkefék
A tiszta fogakért
 
Szájhigiénia
Szónikus fogkefék<br>
A tiszta fogakért<br>
&nbsp;
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás