Háztartási készülékek

Otthon édes otthon. Néha a kellemes és nyugodt légkör egy kis karbantartást igényel, és pontosan ez az a hely, ahol a Sencor készülékei helyt állnak. Legyen szó a ház és kert gondozásáról, rendszeres takarításról, a vasalásról, vagy hűtésről, fűtésről egyaránt, a Sencor termékeiben bátran megbízhat. Az időjárás-rajongók értékelik a kifinomult időjárási állomásokat. A Sencor mindezeket a készülékeket stílusos, könnyen kezelhető kivitelben kínálja Ön számára. 
<strong>6 év MOTOR</strong><br />
Garancia
6 év MOTOR
Garancia
A nagy teljesítményű motorjaink, hatékony és kiváló minőségűek. Teljes mértékben bízunk termékeinkben, ezért  6 év garanciát kínálunk porszívóink magasabb modelljeire.
<strong>6 év MOTOR</strong><br />
Garancia

TECHNOLÓGIA

 <strong>Hatékonyság és Teljesítmény</strong>
Hatékonyság és Teljesítmény
Készülékeink rendkívül hatékonyak alacsony fogyasztásuk ellenére. A SENCOR porszívók garantálják a gazdaságos, de hatékony működést kompromisszumok nélkül.
<strong>Hatékonyság és Teljesítmény</strong>
<strong>Légszűrés</strong>
Légszűrés
Az egyedi Clean Air rendszer első szűrő funkcióját az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező többrétegű mikroszálas szűrők biztosítják. A legjobb szűrést a HEPA szűrő biztosítja, amely még a legkisebb részecskéket is magával ragadja. A SENCOR porszívók egészséges és biztonságos háztartást biztosítanak mind Ön, mind gyermekei számára.
<strong>Légszűrés</strong>

 <strong>Csendes működés</strong>
Csendes működés
Minden bizonnyal értékelni fogja annak lehetőségét, hogy otthonában bármikor porszívózhat, anélkül, hogy félnie kellene, hogy felébreszti a kis gyermekét, vagy zavarná a háztartás többi tagját. A legcsendesebb modelleink ezt lehetővé teszik.
<strong>Csendes működés</strong>

Professzionális
IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS
SWS 9700

<p>Professzionális<br />
<strong>IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS</strong><br />
SWS 9700</p>
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás