Háztartási készülékek

Otthon édes otthon. Néha a kellemes és nyugodt légkör egy kis karbantartást igényel, és pontosan ez az a hely, ahol a Sencor készülékei helyt állnak. Legyen szó a ház és kert gondozásáról, rendszeres takarításról, a vasalásról, vagy hűtésről, fűtésről egyaránt, a Sencor termékeiben bátran megbízhat. Az időjárás-rajongók értékelik a kifinomult időjárási állomásokat. A Sencor mindezeket a készülékeket stílusos, könnyen kezelhető kivitelben kínálja Ön számára. 
Eredmények megjelenítése

6 év MOTOR Garancia
6 év MOTOR
Garancia
A nagy teljesítményű motorjaink, hatékony és kiváló minőségűek. Teljes mértékben bízunk termékeinkben, ezért  6 év garanciát kínálunk porszívóink magasabb modelljeire.

TECHNOLÓGIA

Hatékonyság és Teljesítmény
Hatékonyság és Teljesítmény
Készülékeink rendkívül hatékonyak alacsony fogyasztásuk ellenére. A SENCOR porszívók garantálják a gazdaságos, de hatékony működést kompromisszumok nélkül.

Légszűrés
Légszűrés
Az egyedi Clean Air rendszer első szűrő funkcióját az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező többrétegű mikroszálas szűrők biztosítják. A legjobb szűrést a HEPA szűrő biztosítja, amely még a legkisebb részecskéket is magával ragadja. A SENCOR porszívók egészséges és biztonságos háztartást biztosítanak mind Ön, mind gyermekei számára.

Csendes működés
Csendes működés
Minden bizonnyal értékelni fogja annak lehetőségét, hogy otthonában bármikor porszívózhat, anélkül, hogy félnie kellene, hogy felébreszti a kis gyermekét, vagy zavarná a háztartás többi tagját. A legcsendesebb modelleink ezt lehetővé teszik.
Professzionális
IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS
SWS 9700
Professzionális<br>
<strong>IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS</strong><br>
SWS 9700
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás