Robotporszívók

SRV 9385WH Robotporszívó

  • LiDAR lézeres navigáció a helyiségben való tájékozódáshoz és közlekedéshez
  • Automatikus porgyűjtő edény ürítés
  • 4000 Pa szívóerő, automatikus teljesítménynövelés szőnyegen
  • 5000 mAh kapacitású Li-ion prémium akkumulátor, akár 200 perces takarításhoz is
199990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
8
Megbízható tisztítás
erőfeszítés nélkül
Kemény padlók és szőnyegek porszívózása és szennyeződések felmosása. Ezek kemény és fárasztó munkák! Bízza ezt az intelligens Sencor SRV 9385WH robotporszívóra, amely tökéletes minőségű takarítást végez.
2
/
8
Robotporszívó nagyszerű tájolással
A fejlett Lidar lézeres navigációnak köszönhetően a robotporszívó tökéletesen tud tájékozódni. Az első használatkor a Sencor SRV 9385WH feltérképezi a teret, majd a terv szerint mozog.
3
/
8
Automata tartály űrítés
 
A robotporszívó egy speciális por- és szennyeződéstárolóval rendelkezik, amely a töltőállomás része. Amikor a porszívó befejezte a munkáját, a belső tartály tartalma átkerül a porzsákba, amely az állomáson belül található.
4
/
8
Felmosás, porszívózás
egyszerre
A robotporszívó egyszerre tud felmosni és porszívózni. A nagy forgókefe megbirkózik a durva szennyeződésekkel, például porral, szőrrel, morzsákkal, háziállatok szőrével és a cipőkből származó finom szennyeződésekkel. Az oldalkefe alaposan megtisztítja a sarkokat, a felmosófeltét pedig sima fényűvé törli a padlót.
5
/
8
Nagy szívóerő prémium akkumulátorral 
Erőteljes, 4000 Pa teljesítményű motorjának köszönhetően a Sencor SRV 9385WH robotporszívó bármilyen típusú kemény padlót képes kezelni a háztartásban, porszívózással és felmosással. A szívóerőt állítható, például szőnyegen történő tisztításkor.
6
/
8
Higiénikus háztartás
A beállított ütemterv szerint takarít, még akkor is, ha Ön nem nincs otthon. Ezenkívül segít fenntartani az otthon higiéniai színvonalát az integrált UV-C fény segítségével, amely biztonságosan elpusztítja a baktériumokat, és egészségesebb környezetet teremt családja számára.
7
/
8
Ellenőrzés
távolról
A robotporszívót a mellékelt távirányítóval vagy a Sencor Home alkalmazással vezérelheti közvetlenül a telefonjáról. Beállíthatja a porszívózási és felmosási szintet, kiválaszthatja a tisztítási ütemtervet és kiválaszthatja azokat a területeket, ahol a porszívó mozogni fog.
8
/
8
Állítsa be
a szobákat és emeleteket
A többszobás funkció lehetővé teszi, hogy minden helyiséghez külön tisztítást rendeljen a porszívóhoz. A többleképezéssel külön mentheti el az alaprajzokat, vagy adhat hozzá több háztartást.
A nagyteljesítményű Sencor SRV 9385WH robotporszívóba LiDAR lézeres navigáció van beépítve, amely a rendkívül hatékony takarítás érdekében, gondoskodik a készülék tökéletes tájékozódásáról bármilyen helyiségben, legyen szó akár porszívózásról vagy padlótörlésről. Nem hiányozhat a TOF szenzor sem, amely vezérli a falak menti takarítást.

Sencor Home

Könnyítse meg életét a SENCOR okoskészülékekkel, amelyek a SENCOR HOME alkalmazással vezérelhetők. Egyszerűen töltse le a Google Play vagy az App Store áruházból, és kényelmesen irányítsa eszközeit távolról az irodából vagy a hétvégi házából. Nincs más dolga, mint megérinteni mobiltelefonja képernyőjét, és a Wi-Fi-re csatlakoztatott készülékek elindulnak, hogy elvégezzék Ön helyett a dolgukat. A készülék távirányítóról is vezérelhető. 

Higiénikus porgyűjtő tartály

Ehhez a robotporszívóhoz olyan töltő- és porgyűjtő egység tartozik, amely egy porzsákot is tartalmaz. A készülék a takarítás befejezése után megkeresi ezt az egységet, majd a beparkolás után az egység automatikusan átszívja a porgyűjtő zsákba a porszívó által összegyűjtött szennyeződéseket.

Tökéletes tisztaság

A középső, valamint az oldalsó forgókefék, a 4000 Pa nagy szívóerővel együtt biztosítják a tökéletes takarítást. Az 5000 mAh kapacitású Li-ion prémium akkumulátor akár 200 percen keresztül is biztosítja a készülék működését. A fentieket még UV-C lámpa is kiegészíti, amely a vírusok és baktériumok elpusztításával minden padlótípust fertőtlenít.

Nedves mop funkció

A készülék nagy előnye, hogy a porszívózással együtt a padlót fel is mossa. 4 porszívózási teljesítmény és 3 padlómosási fokozat közül választhat. A készülék automatikusan növeli a szívási teljesítményt szőnyegen haladva. A készülék használata egyszerű, valamint Wi-Fi hálózat segítségével a Sencor HOME alkalmazásból is működtethető. A készülék távirányítóról is vezérelhető. A Multi-rooming és a Multi-mapping funkciókkal minden helyiség takarítása külön-külön beprogramozható, akár 5 emeletre és több lakásra is.

Helyiség felismerő funkció állítható takarítási intenzitás

A Multi-mapping funkcióval akár 5 különböző emeletre készíthet takarítási tervet, a Multi-room funkció segítségével az optimális takarítási követelményeket állíthatja minden helyiséghez külön-külön. Annak érdekében, hogy a porszívó használata a lehető legkényelmesebb legyen, minden program és takarítási ütemezés beállítható a Wi-Fi mobilalkalmazáson keresztül.

Tervezze meg a takarítást

Az időzített takarítás funkcióval akkor is tud takarítani, ha éppen nem tartózkodik otthon. Egyszerűen állítsa be a dátumot, időt és módot, hogyan és mikor szeretné, hogy takarítson, és gyönyörűen tiszta padló fogja várni.

Minőségi HEPA szűrő az allergiások védelme érdekében

A SRV 9385WH készülék borítása alatt egy nagy kapacitású, erős, kiváló minőségű HEPA szűrő is beszerelésre került, amely megfogja az allergének, a por és a szennyeződés legkisebb részecskéit is. A szűrő karbantartása nagyon kényelmes, csak tisztítsa meg a szűrőt és tegye vissza a robottestbe.

Különböző érzékelők a biztonságos működés érdekében 

Több infravörös érzékelő figyeli a robotporszívó működését. Ezeknek könnyen mozog a házban vagy a lakásban. Az érzékelők időben figyelmeztetik a készüléket minden akadályra vagy lépcsőre, hogy elkerülje az ütközést vagy a váratlan túlfutást a lépcsőn.

A csomagolás tartalma
Robotporszívó készülék, oldalsó forgókefével és szűrőkkel
Töltő- és porgyűjtő egység, porzsákkal
Padlótörlő feltét
szövet padlószőnyegek
Távirányító
2 db AAA elem
1 db pót oldalsó forgókefe
Hálózati adapter
1 db pót HEPA szűrő
1 db pót szivacsszűrő
Tisztító kefe
2 db pót porzsák
Robotporszívók

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Nedves mop
Akkumulátor üzemideje 200 min
Akkumulátorok száma 1
Programok száma 4
Dokkoló állomás S vysypáním
Időzítő Igen
Szín Fehér
Forgó kefe
Teljesítmény (W) 50 W
Zajszint 70 dB
Magasság (cm) 9,8 cm
Szélesség (cm) 35 cm
Mélység (cm) 35 cm
Tömeg 7,8 kg
Töltési idő 5 h

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mop tartozék
SRXD 9306
Mop tartozék
Kompatibilis Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
 
2in1 tartály
SRXD 9307
2in1 tartály
Kompatibilis Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
 
Főkefe borító
SRXD 9308
Főkefe borító
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
 
Pót akkumulátor
SRX 9301
Pót akkumulátor
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
Mop párna
SRX 9302
Mop párna
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
 
Szűrő
SRX 9304
Szűrő
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
Oldal kefe
SRX 9305
Oldal kefe
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH​ modellekkel
 
Polimer mikroszálas porzsák
SRX 9310
Polimer mikroszálas porzsák
Kompatibilis a Sencor SRV 9385WH porszívókkal
Központi kefe
SRXD 9303
Központi kefe
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
Polimer mikroszálas porzsák
SRX 9309
Polimer mikroszálas porzsák
Kompatibilis a Sencor SRV 9385WH modellel
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás