Robotporszívók

SRV 9385WH Robotporszívó

  • LiDAR lézeres navigáció a helyiségben való tájékozódáshoz és közlekedéshez
  • Automatikus porgyűjtő edény ürítés
  • 4000 Pa szívóerő, automatikus teljesítménynövelés szőnyegen
  • 5000 mAh kapacitású Li-ion prémium akkumulátor, akár 200 perces takarításhoz is
199 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
8
Megbízható tisztítás
erőfeszítés nélkül
Kemény padlók és szőnyegek porszívózása és szennyeződések felmosása. Ezek kemény és fárasztó munkák! Bízza ezt az intelligens Sencor SRV 9385WH robotporszívóra, amely tökéletes minőségű takarítást végez.
2
/
8
Robotporszívó nagyszerű tájolással
A fejlett Lidar lézeres navigációnak köszönhetően a robotporszívó tökéletesen tud tájékozódni. Az első használatkor a Sencor SRV 9385WH feltérképezi a teret, majd a terv szerint mozog.
3
/
8
Automata tartály űrítés
 
A robotporszívó egy speciális por- és szennyeződéstárolóval rendelkezik, amely a töltőállomás része. Amikor a porszívó befejezte a munkáját, a belső tartály tartalma átkerül a porzsákba, amely az állomáson belül található.
4
/
8
Felmosás, porszívózás
egyszerre
A robotporszívó egyszerre tud felmosni és porszívózni. A nagy forgókefe megbirkózik a durva szennyeződésekkel, például porral, szőrrel, morzsákkal, háziállatok szőrével és a cipőkből származó finom szennyeződésekkel. Az oldalkefe alaposan megtisztítja a sarkokat, a felmosófeltét pedig sima fényűvé törli a padlót.
5
/
8
Nagy szívóerő prémium akkumulátorral 
Erőteljes, 4000 Pa teljesítményű motorjának köszönhetően a Sencor SRV 9385WH robotporszívó bármilyen típusú kemény padlót képes kezelni a háztartásban, porszívózással és felmosással. A szívóerőt állítható, például szőnyegen történő tisztításkor.
6
/
8
Higiénikus háztartás
A beállított ütemterv szerint takarít, még akkor is, ha Ön nem nincs otthon. Ezenkívül segít fenntartani az otthon higiéniai színvonalát az integrált UV-C fény segítségével, amely biztonságosan elpusztítja a baktériumokat, és egészségesebb környezetet teremt családja számára.
7
/
8
Ellenőrzés
távolról
A robotporszívót a mellékelt távirányítóval vagy a Sencor Home alkalmazással vezérelheti közvetlenül a telefonjáról. Beállíthatja a porszívózási és felmosási szintet, kiválaszthatja a tisztítási ütemtervet és kiválaszthatja azokat a területeket, ahol a porszívó mozogni fog.
8
/
8
Állítsa be
a szobákat és emeleteket
A többszobás funkció lehetővé teszi, hogy minden helyiséghez külön tisztítást rendeljen a porszívóhoz. A többleképezéssel külön mentheti el az alaprajzokat, vagy adhat hozzá több háztartást.
A nagyteljesítményű Sencor SRV 9385WH robotporszívóba LiDAR lézeres navigáció van beépítve, amely a rendkívül hatékony takarítás érdekében, gondoskodik a készülék tökéletes tájékozódásáról bármilyen helyiségben, legyen szó akár porszívózásról vagy padlótörlésről. Nem hiányozhat a TOF szenzor sem, amely vezérli a falak menti takarítást.

Sencor Home

Könnyítse meg életét a SENCOR okoskészülékekkel, amelyek a SENCOR HOME alkalmazással vezérelhetők. Egyszerűen töltse le a Google Play vagy az App Store áruházból, és kényelmesen irányítsa eszközeit távolról az irodából vagy a hétvégi házából. Nincs más dolga, mint megérinteni mobiltelefonja képernyőjét, és a Wi-Fi-re csatlakoztatott készülékek elindulnak, hogy elvégezzék Ön helyett a dolgukat. A készülék távirányítóról is vezérelhető. 

Higiénikus porgyűjtő tartály

Ehhez a robotporszívóhoz olyan töltő- és porgyűjtő egység tartozik, amely egy porzsákot is tartalmaz. A készülék a takarítás befejezése után megkeresi ezt az egységet, majd a beparkolás után az egység automatikusan átszívja a porgyűjtő zsákba a porszívó által összegyűjtött szennyeződéseket.

Tökéletes tisztaság

A középső, valamint az oldalsó forgókefék, a 4000 Pa nagy szívóerővel együtt biztosítják a tökéletes takarítást. Az 5000 mAh kapacitású Li-ion prémium akkumulátor akár 200 percen keresztül is biztosítja a készülék működését. A fentieket még UV-C lámpa is kiegészíti, amely a vírusok és baktériumok elpusztításával minden padlótípust fertőtlenít.

Nedves mop funkció

A készülék nagy előnye, hogy a porszívózással együtt a padlót fel is mossa. 4 porszívózási teljesítmény és 3 padlómosási fokozat közül választhat. A készülék automatikusan növeli a szívási teljesítményt szőnyegen haladva. A készülék használata egyszerű, valamint Wi-Fi hálózat segítségével a Sencor HOME alkalmazásból is működtethető. A készülék távirányítóról is vezérelhető. A Multi-rooming és a Multi-mapping funkciókkal minden helyiség takarítása külön-külön beprogramozható, akár 5 emeletre és több lakásra is.

Helyiség felismerő funkció állítható takarítási intenzitás

A Multi-mapping funkcióval akár 5 különböző emeletre készíthet takarítási tervet, a Multi-room funkció segítségével az optimális takarítási követelményeket állíthatja minden helyiséghez külön-külön. Annak érdekében, hogy a porszívó használata a lehető legkényelmesebb legyen, minden program és takarítási ütemezés beállítható a Wi-Fi mobilalkalmazáson keresztül.

Tervezze meg a takarítást

Az időzített takarítás funkcióval akkor is tud takarítani, ha éppen nem tartózkodik otthon. Egyszerűen állítsa be a dátumot, időt és módot, hogyan és mikor szeretné, hogy takarítson, és gyönyörűen tiszta padló fogja várni.

Minőségi HEPA szűrő az allergiások védelme érdekében

A SRV 9385WH készülék borítása alatt egy nagy kapacitású, erős, kiváló minőségű HEPA szűrő is beszerelésre került, amely megfogja az allergének, a por és a szennyeződés legkisebb részecskéit is. A szűrő karbantartása nagyon kényelmes, csak tisztítsa meg a szűrőt és tegye vissza a robottestbe.

Különböző érzékelők a biztonságos működés érdekében 

Több infravörös érzékelő figyeli a robotporszívó működését. Ezeknek könnyen mozog a házban vagy a lakásban. Az érzékelők időben figyelmeztetik a készüléket minden akadályra vagy lépcsőre, hogy elkerülje az ütközést vagy a váratlan túlfutást a lépcsőn.

A csomagolás tartalma
Robotporszívó készülék, oldalsó forgókefével és szűrőkkel
Töltő- és porgyűjtő egység, porzsákkal
Padlótörlő feltét
szövet padlószőnyegek
Távirányító
2 db AAA elem
1 db pót oldalsó forgókefe
Hálózati adapter
1 db pót HEPA szűrő
1 db pót szivacsszűrő
Tisztító kefe
2 db pót porzsák
Robotporszívók

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Nedves mop
Akkumulátor üzemideje 200 min
Akkumulátorok száma 1
Programok száma 4
Dokkoló állomás
Időzítő Igen
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Pót akkumulátor
SRX 9301
Pót akkumulátor
Pót akkumulátor a SRV 9350WH, SRV 9385WH robotporszívóhoz
 
Mop párna készlet
SRX 9302
Mop párna készlet
Mikroszálas felmosóbetét készlet SRV 9350WH, SRV 9385WH
 
Központi kefe
SRXD 9303
Központi kefe
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
1 db kefe
 
Szűrő
SRX 9304
Szűrő
1 db pótszűrő a SRV 9350WH, SRV 9385WH robotporszívóhoz
 
Oldalsó kefe
SRX 9305
Oldalsó kefe
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
2 darab oldalsó kefe
 
Mopping tartozék
SRXD 9306
Mopping tartozék
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
 
2 az 1-ben tartály porszívózáshoz és törléshez
SRXD 9307
2 az 1-ben tartály porszívózáshoz és törléshez
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
 
A főkefe borítója
SRXD 9308
A főkefe borítója
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
 
Polimer mikroszálas porzsák
SRX 9310
Polimer mikroszálas porzsák
Kompatibilitás: SRV 9385WH
3 porzsák
 
Polimer mikroszálas zacskók
SRX 9309
Polimer mikroszálas zacskók
Kompatibilitás: SRV 9385WH
3 zacskó
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás