Vissza Smart

SENCOR HOME

Irányítsa otthoni készülékeit bárhonnan egyszerűen és kényelmesen egyetlen alkalmazás segítségével. Mindegy, hogy klímaberendezést, robotporszívót vagy akár fűtőtestet választ az egyre bővülő Sencor HOME termékcsaládból.

Vezérelje otthoni készülékeit egyetlen alkalmazással

Egy olyan "távirányítót" kap, amely mindig kéznél lesz, és amelyet könnyedén megoszthat családtagjaival vagy kollégáival az irodában. A megosztást teljes mértékben Ön irányítja.

Sencor Okos készülékek

Nagyon alaposan átgondoljuk, hogyan működjenek intelligens termékeink. Az első pillanattól kezdve mindennek a lehető legintuitívabbnak és felhasználóbarátabbnak kell lennie.
A felhasználói kézikönyvben található QR-kód vagy a kombinált Bluetooth és Wi-Fi chip (a legújabb modellekben) segít a készülék egyszerű kezdeti telepítésében, amely automatikusan jelentkezik és felajánlja magát a Sencor HOME alkalmazásnak.
 
Ha pedig egy másik Sencor SMART készülék vásárlása mellett dönt, nem fog meglepődni a vezérlőpanel teljesen eltérő megjelenésén – alaposan átgondoljuk az elrendezést és a megjelenést, és lehetőség szerint egységesítjük.

Töltse le az App Store vagy a Google Play áruházból

 

Magyar nyelven is elérhető
Nagy figyelmet fordítunk az alkalmazásunk lokalizációjára is. Ezért a Sencor HOME magyarul vagy 14 másik nyelv valamelyikén fog kommunikálni Önnel, a telefon beállításától függően.

SZŰRŐK

Minden szűrő törlése
Sebességfokozatok száma (fokon)

Akkumulátor üzemideje

Programok száma

Tasak/edény űrtartalma

Elhelyezés

Ventilátor átmérő

Vízszintes forgás

Függőleges döntés

Maximális teljesítmény

Beállítási fokozat

Hideg levegő

Mértékegységek

Testzsír

Testvíz

Memória

Mért érték memória

Energia osztály

Hűtő teljesítmény

Alkalmazható terület

Hordozható

Hűtő teljesítmény

Hűtőanyag

Áramló levegő térfogat

Falra rögzítés

Túlhevülés biztosíték

Edény űrtartalma

Alkalmazás

Eredmények megjelenítése

<strong>TÖBBET SZERETNe </strong>Egy OKOS VEZÉRLŐTŐL?
TÖBBET SZERETNe Egy OKOS VEZÉRLŐTŐL?
Készítsen "forgatókönyveket" okoskészülékei működéséhez, csoportosítsa azokat logikai egységekbe, ütemezze működésüket, ellenőrizze az aktuális állapotokat például a földgömb másik végéről is. Sok lehetőség van, a jövő készülékei már az ajtón kopogtatnak.

A Sencor HOME applikációban nem fog csalódni!
<strong>TÖBBET SZERETNe </strong>Egy OKOS VEZÉRLŐTŐL?
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás