Robotporszívók

SRV 9350WH Robotporszívó

 • LiDAR lézeres navigáció a helyiségben való tájékozódáshoz és közlekedéshez
 • 4000 Pa szívóerő, automatikus teljesítménynövelés szőnyegen
 • 5000 mAh kapacitású Li-ion prémium akkumulátor, akár 200 perces takarításhoz is
154990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
6
Megbízható tisztítás
erőfeszítés nélkül
A nagy teljesítményű, 4000 Pa szívóteljesítményű motorral rendelkező porszívó magától mozog a házban, egyszerre porszívózik és mos fel, az 5000 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátornak köszönhetően pedig akár kb. 200 perc működésre is képes egy töltéssel.
2
/
6
Megbízható navigáció
A fejlett Lidar lézeres navigációnak köszönhetően a robotporszívó tökéletesen tud tájékozódni. Az első használatkor a Sencor SRV 9350WH feltérképezi a teret, majd a terv szerint mozog.
3
/
6
Felmosás, porszívózás
egyszerre
A robotporszívó egyszerre tud felmosni és porszívózni. A nagy forgókefe megbirkózik a durva szennyeződésekkel, például porral, szőrrel, morzsákkal, háziállatok szőrével és a cipőkből származó finom szennyeződésekkel. Az oldalkefe alaposan megtisztítja a sarkokat, a felmosófeltét pedig sima fényűvé törli a padlót.
4
/
6
Nagy szívóerő prémium akkumulátorral 
Erőteljes, 4000 Pa teljesítményű motorjának köszönhetően a Sencor SRV 9350WH robotporszívó bármilyen típusú kemény padlót képes kezelni a háztartásban, porszívózással és felmosással. A szívóerőt állítható, például szőnyegen történő tisztításkor.
5
/
6
Higiénikus háztartás
A beállított ütemterv szerint takarít, még akkor is, ha Ön nem nincs otthon. Ezenkívül segít fenntartani az otthon higiéniai színvonalát az integrált UV-C fény segítségével, amely biztonságosan elpusztítja a baktériumokat, és egészségesebb környezetet teremt családja számára.
6
/
6
Ellenőrzés
távolról
A robotporszívót a mellékelt távirányítóval vagy a Sencor Home alkalmazással vezérelheti közvetlenül a telefonjáról. Beállíthatja a porszívózási és felmosási szintet, kiválaszthatja a tisztítási ütemtervet és kiválaszthatja azokat a területeket, ahol a porszívó mozogni fog.
A Sencor SRV 9350WH robotporszívó ideális választás szőnyeg, fapadló, parketta, linóleum, padló csempe tisztítására. Segítségével a takarítás gyors és egyszerű, akár Wifi keresztül a munkahelyedről is elindíthatod. Lehetőség van időzítéses takarítás beállítására is. Két szélső forgókefével lett felszerelve, így a sarkokat is tökéletesen tisztítja. A beépített állítható érzékelőknek köszönhetően, egyszerűen megelőzhető a lépcsőről való leesés vagy a bútorokkal történő ütközés. A kerekek elakadása esetén automatikusan kikapcsolja önmagát és hiba üzenetet küld a felhasználó számára. A működését egy 5000 mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 200 percig is üzemeltethető egyetlen töltéssel.

Sencor Home

Könnyítsd meg életed a SENCOR okoskészülékekkel, amelyek a SENCOR HOME alkalmazással vezérelhetők. Egyszerűen töltsd le a Google Play vagy az App Store áruházból, és kényelmesen irányítsd eszközeid távolról az irodából vagy a hétvégi házából. Nincs más dolgod, mint megérinteni mobiltelefonod képernyőjét, és a Wi-Fi-re csatlakoztatott készülékek elindulnak, hogy elvégezzék helyetted a dolgukat.

Irányítsa akár távirányítóval

A Sencor SRV 9350WH robotporszívó fő vezérlési forrása egy klasszikus távirányító, ahol minden funkciót és módot beállíthat. Minden beállítás könnyedén elintézhető. Figyelmeztető üzeneteket küld, amennyiben probléma adódna a takarítás során.

Lézeres és giroszkópos navigáció

A speciális tájékozódási rendszernek köszönhetően, minden tisztítási folyamat elindításakor a lézer segítségével a robotporszívó felméri a terepet. A felmérés után választja ki automatikusan a megfelelő és egyben hatékony tisztítási módot. A takarítás során a Smart LIDAR fejlett giroszkópos navigációt használja a robotporszívó. A lézeres navigációval végzett terület beolvasása után a Smart LIDAR segíti tájékozódni a helyiségekben takarítás közben a még jobb eredmény érdekében.

Helyiség felismerő funkció állítható takarítási intenzitás

A Multi-mapping funkcióval akár 5 különböző emeletre készíthetsz takarítási tervet, a Multi-room funkció segítségével az optimális takarítási követelményeket állíthatod minden helyiséghez külön-külön. Annak érdekében, hogy a porszívó használata a lehető legkényelmesebb legyen, minden program és takarítási ütemezés beállítható a Wi-Fi mobilalkalmazáson keresztül.

UV-C FERTŐTLENÍTŐ FÉNY

A porszívó kiváló minőségű UV lámpával lett felszerelve. Tisztítás közben ultraibolya sugarakat bocsát ki, amelyek megbízhatóan elpusztítják a vírusok, baktériumok, penészgombák és atkák 99,9%-át, megakadályozva a szaporodási képességüket is. Így nem csak porszívózik és feltöröl, a beépített UV-C fény kiküszöböli a veszélyes mikroorganizmusokat. Mindezt vegyszerek nélkül, így allergiások és asztmások számára is alkalmas. Élvezd az egészségesebb és tisztább otthoni környezetet a tökéletesen tiszta és fertőtlenített padlóval.

4 előre beállított mód az tisztításhoz

A 4 előre beállított mód arra szolgál, hogy különféle takarításokat végezhessen, a mindennapi a gyors takarításon túl egészen az intenzív nagy takarításig. A 9,5 cm magasság ideális a kanapé, az ágy és a bútorok alatti tisztításhoz. Ezek a nehezebben elérhető zugok és rések, amelyekről a hétköznapi porszívók csak álmodoznak. Az alapos tisztítás biztosított a központi forgókefének és a két oldalkefének köszönhetően.

Tervezd meg a takarítást

Az időzített takarítás funkcióval akkor is tudsz takarítani, ha éppen nem tartózkodsz otthon. Egyszerűen állítsd be a dátumot, időt és módot, hogyan és mikor szeretnéd, hogy takarítson, és gyönyörűen tiszta padló fog várni.

Aktív szivattyús felmosás

A nedves mop funkcióhoz egy praktikus rendszer került beépítésre. Tisztítás közben automatikusan megnedvesít a mop fejet, hogy feltörölje a megszáradt szennyeződéseket. Csak egyszerűen helyezz vizet a tartályba és már kész. Minden esetben a robotporszívó először felporszívózza az előtte lévő szennyeződéseket, majd közvetlen utána a nedves mop fejti ki erejét. A vizet egy 3 fokozatos, külön szabályozható elektromos szivattyú szolgáltatja.

Minőségi HEPA szűrő az allergiások védelme érdekében

A SRV 9350WH készülék borítása alatt egy nagy kapacitású, erős, kiváló minőségű HEPA szűrő is beszerelésre került, amely megfogja az allergének, a por és a szennyeződés legkisebb részecskéit is. A szűrő karbantartása nagyon kényelmes, csak tisztítsa meg a szűrőt és tegye vissza a robottestbe.

Különböző érzékelők a biztonságos működés érdekében 

Több infravörös érzékelő figyeli a robotporszívó működését. Ezeknek könnyen mozog a házban vagy a lakásban. Az érzékelők időben figyelmeztetik a készüléket minden akadályra vagy lépcsőre, hogy elkerülje az ütközést vagy a váratlan túlfutást a lépcsőn.

Nagy kapacitású akkumulátor

A beépített 5000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor akár 200 perc folyamatos működést tesz lehetővé. Ez nem kis teljesítmény. Ha a munkafolyamat során az akkumulátor szintje kritikussá válik, akkor a készülék automatikusan visszatér a töltőállomásra, töltés céljából.

A csomagolás tartalma

 • Robotporszívó készülék, oldalsó forgókefével és szűrőkkel
 • Töltőegység
 • Padlótörlő feltét
 • szövet padlószőnyegek
 • Távirányító
 • 2 db AAA elem
 • 1 db pót oldalsó forgókefe
 • Hálózati adapter
 • 1 db pót HEPA szűrő
 • 1 db pót szivacsszűrő
 • Tisztító kefe
Robotporszívók

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Nedves mop
Akkumulátor üzemideje 200 min
Akkumulátorok száma 1
Programok száma 4
Dokkoló állomás Dokovací stanice
Időzítő Igen
Szín Fehér
Teljesítmény (W) 50 W
Zajszint 65 dB
Magasság (cm) 9,8 cm
Szélesség (cm) 35 cm
Mélység (cm) 35 cm
Tömeg 3,5 kg
Töltési idő 5 h

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Pót akkumulátor
SRX 9301
Pót akkumulátor
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
Mop párna
SRX 9302
Mop párna
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
 
Központi kefe
SRXD 9303
Központi kefe
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
Szűrő
SRX 9304
Szűrő
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
Oldal kefe
SRX 9305
Oldal kefe
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH​ modellekkel
 
Mop tartozék
SRXD 9306
Mop tartozék
Kompatibilis Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
 
2in1 tartály
SRXD 9307
2in1 tartály
Kompatibilis Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
 
Főkefe borító
SRXD 9308
Főkefe borító
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH, SRV 9385WH modellekkel
 
Töltőállomás
SRXD 9310
Töltőállomás
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH modellekkel
Adapter
SRXD 9311
Adapter
Kompatibilis a Sencor SRV 9350WH modellekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás