Robotporszívók

SRV 9350WH Robotporszívó

 • LiDAR lézeres navigáció a helyiségben való tájékozódáshoz és közlekedéshez
 • 4000 Pa szívóerő, automatikus teljesítménynövelés szőnyegen
 • 5000 mAh kapacitású Li-ion prémium akkumulátor, akár 200 perces takarításhoz is
154 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
6
Megbízható tisztítás
erőfeszítés nélkül
A nagy teljesítményű, 4000 Pa szívóteljesítményű motorral rendelkező porszívó magától mozog a házban, egyszerre porszívózik és mos fel, az 5000 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátornak köszönhetően pedig akár kb. 200 perc működésre is képes egy töltéssel.
2
/
6
Megbízható navigáció
A fejlett Lidar lézeres navigációnak köszönhetően a robotporszívó tökéletesen tud tájékozódni. Az első használatkor a Sencor SRV 9350WH feltérképezi a teret, majd a terv szerint mozog.
3
/
6
Felmosás, porszívózás
egyszerre
A robotporszívó egyszerre tud felmosni és porszívózni. A nagy forgókefe megbirkózik a durva szennyeződésekkel, például porral, szőrrel, morzsákkal, háziállatok szőrével és a cipőkből származó finom szennyeződésekkel. Az oldalkefe alaposan megtisztítja a sarkokat, a felmosófeltét pedig sima fényűvé törli a padlót.
4
/
6
Nagy szívóerő prémium akkumulátorral 
Erőteljes, 4000 Pa teljesítményű motorjának köszönhetően a Sencor SRV 9350WH robotporszívó bármilyen típusú kemény padlót képes kezelni a háztartásban, porszívózással és felmosással. A szívóerőt állítható, például szőnyegen történő tisztításkor.
5
/
6
Higiénikus háztartás
A beállított ütemterv szerint takarít, még akkor is, ha Ön nem nincs otthon. Ezenkívül segít fenntartani az otthon higiéniai színvonalát az integrált UV-C fény segítségével, amely biztonságosan elpusztítja a baktériumokat, és egészségesebb környezetet teremt családja számára.
6
/
6
Ellenőrzés
távolról
A robotporszívót a mellékelt távirányítóval vagy a Sencor Home alkalmazással vezérelheti közvetlenül a telefonjáról. Beállíthatja a porszívózási és felmosási szintet, kiválaszthatja a tisztítási ütemtervet és kiválaszthatja azokat a területeket, ahol a porszívó mozogni fog.
A Sencor SRV 9350WH robotporszívó ideális választás szőnyeg, fapadló, parketta, linóleum, padló csempe tisztítására. Segítségével a takarítás gyors és egyszerű, akár Wifi keresztül a munkahelyéről is elindíthatja. Lehetőség van időzítéses takarítás beállítására is. Két szélső forgókefével lett felszerelve, így a sarkokat is tökéletesen tisztítja. A beépített állítható érzékelőknek köszönhetően, egyszerűen megelőzhető a lépcsőről való leesés vagy a bútorokkal történő ütközés. A kerekek elakadása esetén automatikusan kikapcsolja önmagát és hiba üzenetet küld a felhasználó számára. A működését egy 5000 mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 200 percig is üzemeltethető egyetlen töltéssel.

Sencor Home

Könnyítse meg életét a SENCOR okoskészülékekkel, amelyek a SENCOR HOME alkalmazással vezérelhetők. Egyszerűen töltse le a Google Play vagy az App Store áruházból, és kényelmesen irányítsa eszközeit távolról az irodából vagy a hétvégi házából. Nincs más dolga, mint megérinteni mobiltelefonja képernyőjét, és a Wi-Fi-re csatlakoztatott készülékek elindulnak, hogy elvégezzék Ön helyett a dolgukat.

Irányítsa akár távirányítóval

A Sencor SRV 9350WH robotporszívó fő vezérlési forrása egy klasszikus távirányító, ahol minden funkciót és módot beállíthat. Minden beállítás könnyedén elintézhető. Figyelmeztető üzeneteket küld, amennyiben probléma adódna a takarítás során.

Lézeres és giroszkópos navigáció

A speciális tájékozódási rendszernek köszönhetően, minden tisztítási folyamat elindításakor a lézer segítségével a robotporszívó felméri a terepet. A felmérés után választja ki automatikusan a megfelelő és egyben hatékony tisztítási módot. A takarítás során a Smart LIDAR fejlett giroszkópos navigációt használja a robotporszívó. A lézeres navigációval végzett terület beolvasása után a Smart LIDAR segíti tájékozódni a helyiségekben takarítás közben a még jobb eredmény érdekében.

Helyiség felismerő funkció állítható takarítási intenzitás

A Multi-mapping funkcióval akár 5 különböző emeletre készíthet takarítási tervet, a Multi-room funkció segítségével az optimális takarítási követelményeket állíthatja minden helyiséghez külön-külön. Annak érdekében, hogy a porszívó használata a lehető legkényelmesebb legyen, minden program és takarítási ütemezés beállítható a Wi-Fi mobilalkalmazáson keresztül.

UV-C FERTŐTLENÍTŐ FÉNY

A porszívó kiváló minőségű UV lámpával lett felszerelve. Tisztítás közben ultraibolya sugarakat bocsát ki, amelyek megbízhatóan elpusztítják a vírusok, baktériumok, penészgombák és atkák 99,9%-át, megakadályozva a szaporodási képességüket is. Így nem csak porszívózik és feltöröl, a beépített UV-C fény kiküszöböli a veszélyes mikroorganizmusokat. Mindezt vegyszerek nélkül, így allergiások és asztmások számára is alkalmas. Élvezze az egészségesebb és tisztább otthoni környezetet a tökéletesen tiszta és fertőtlenített padlóval.

4 előre beállított mód az tisztításhoz

A 4 előre beállított mód arra szolgál, hogy különféle takarításokat végezhessen, a mindennapi a gyors takarításon túl egészen az intenzív nagy takarításig. A 9,5 cm magasság ideális a kanapé, az ágy és a bútorok alatti tisztításhoz. Ezek a nehezebben elérhető zugok és rések, amelyekről a hétköznapi porszívók csak álmodoznak. Az alapos tisztítás biztosított a központi forgókefének és a két oldalkefének köszönhetően.

Tervezze meg a takarítást

Az időzített takarítás funkcióval akkor is tud takarítani, ha éppen nem tartózkodik otthon. Egyszerűen állítsa be a dátumot, időt és módot, hogyan és mikor szeretné, hogy takarítson, és gyönyörűen tiszta padló fogja várni.

Aktív szivattyús felmosás

A nedves mop funkcióhoz egy praktikus rendszer került beépítésre. Tisztítás közben automatikusan megnedvesít a mop fejet, hogy feltörölje a megszáradt szennyeződéseket. Csak egyszerűen helyezzen vizet a tartályba és már kész. Minden esetben a robotporszívó először felporszívózza az előtte lévő szennyeződéseket, majd közvetlen utána a nedves mop fejti ki erejét. A vizet egy 3 fokozatos, külön szabályozható elektromos szivattyú szolgáltatja.

Minőségi HEPA szűrő az allergiások védelme érdekében

A SRV 9350WH készülék borítása alatt egy nagy kapacitású, erős, kiváló minőségű HEPA szűrő is beszerelésre került, amely megfogja az allergének, a por és a szennyeződés legkisebb részecskéit is. A szűrő karbantartása nagyon kényelmes, csak tisztítsa meg a szűrőt és tegye vissza a robottestbe.

Különböző érzékelők a biztonságos működés érdekében 

Több infravörös érzékelő figyeli a robotporszívó működését. Ezeknek könnyen mozog a házban vagy a lakásban. Az érzékelők időben figyelmeztetik a készüléket minden akadályra vagy lépcsőre, hogy elkerülje az ütközést vagy a váratlan túlfutást a lépcsőn.

Nagy kapacitású akkumulátor

A beépített 5000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor akár 200 perc folyamatos működést tesz lehetővé. Ez nem kis teljesítmény. Ha a munkafolyamat során az akkumulátor szintje kritikussá válik, akkor a készülék automatikusan visszatér a töltőállomásra, töltés céljából.

A csomagolás tartalma

 • Robotporszívó készülék, oldalsó forgókefével és szűrőkkel
 • Töltőegység
 • Padlótörlő feltét
 • szövet padlószőnyegek
 • Távirányító
 • 2 db AAA elem
 • 1 db pót oldalsó forgókefe
 • Hálózati adapter
 • 1 db pót HEPA szűrő
 • 1 db pót szivacsszűrő
 • Tisztító kefe
Robotporszívók

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Nedves mop
Akkumulátor üzemideje 200 min
Akkumulátorok száma 1
Programok száma 4
Dokkoló állomás
Időzítő Igen
Szín Fehér
Szívóerő 4 000 W

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Pót akkumulátor
SRX 9301
Pót akkumulátor
Pót akkumulátor a SRV 9350WH, SRV 9385WH robotporszívóhoz
 
Mop párna készlet
SRX 9302
Mop párna készlet
Mikroszálas felmosóbetét készlet SRV 9350WH, SRV 9385WH
 
Központi kefe
SRXD 9303
Központi kefe
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
1 db kefe
 
Szűrő
SRX 9304
Szűrő
1 db pótszűrő a SRV 9350WH, SRV 9385WH robotporszívóhoz
 
Oldalsó kefe
SRX 9305
Oldalsó kefe
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
2 darab oldalsó kefe
 
Mopping tartozék
SRXD 9306
Mopping tartozék
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
 
2 az 1-ben tartály porszívózáshoz és törléshez
SRXD 9307
2 az 1-ben tartály porszívózáshoz és törléshez
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
 
A főkefe borítója
SRXD 9308
A főkefe borítója
Kompatibilitás: SRV 9350WH, SRV 9385WH
 
Töltőállomások
SRXD 9310
Töltőállomások
Kompatibilitás: SRV 9350WH
 
Adapter
SRXD 9311
Adapter
Kompatibilitás: SRV 9350WH
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás