Vissza Háztartási készülékek

Porszívózás és takarítás

A 19. század óta a porszívók hihetetlen fejlődésen mentek keresztül. A Sencor-nál lépést tartunk a legújabb trendekkel. A hatékony porszívózás köszönhető az erős motoroknak és a kialakításnak, így Ön időt takarít meg és védi otthonát és környezetét. 
Eredmények megjelenítése

6 év MOTOR Garancia
6 év MOTOR
Garancia
A nagy teljesítményű motorjaink, hatékony és kiváló minőségűek. Teljes mértékben bízunk termékeinkben, ezért  6 év garanciát kínálunk porszívóink magasabb modelljeire.

TECHNOLÓGIA

Hatékonyság és Teljesítmény
Hatékonyság és Teljesítmény
Készülékeink rendkívül hatékonyak alacsony fogyasztásuk ellenére. A SENCOR porszívók garantálják a gazdaságos, de hatékony működést kompromisszumok nélkül.

Légszűrés
Légszűrés
Az egyedi Clean Air rendszer első szűrő funkcióját az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező többrétegű mikroszálas szűrők biztosítják. A legjobb szűrést a HEPA szűrő biztosítja, amely még a legkisebb részecskéket is magával ragadja. A SENCOR porszívók egészséges és biztonságos háztartást biztosítanak mind Ön, mind gyermekei számára.

Csendes működés
Csendes működés
Minden bizonnyal értékelni fogja annak lehetőségét, hogy otthonában bármikor porszívózhat, anélkül, hogy félnie kellene, hogy felébreszti a kis gyermekét, vagy zavarná a háztartás többi tagját. A legcsendesebb modelleink ezt lehetővé teszik.
4AAAA - Minősítés
Porzsákos kivitel
 
Ismerje meg
4AAAA - Minősítés<br>
Porzsákos kivitel<br>
&nbsp;
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás