Vissza Háztartási készülékek

Porszívók

A 19. század óta a porszívók hihetetlen fejlődésen mentek keresztül. A Sencor-nál lépést tartunk a legújabb trendekkel. A hatékony porszívózás köszönhető az erős motoroknak és a kialakításnak, így Ön időt takarít meg és védi otthonát és környezetét. 
<strong>6 ÉV MOTOR</strong><br />
GARANCIA
6 ÉV MOTOR
GARANCIA
A nagy teljesítményű motorjaink, hatékony és kiváló minőségűek. Teljes mértékben bízunk termékeinkben, ezért  6 év garanciát kínálunk porszívóink magasabb modelljeire.
<strong>6 ÉV MOTOR</strong><br />
GARANCIA

Technológia

 <strong>HATÉKONYSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY</strong>
HATÉKONYSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
Készülékeink rendkívül hatékonyak alacsony fogyasztásuk ellenére. A SENCOR porszívók garantálják a gazdaságos, de hatékony működést kompromisszumok nélkül.
<strong>HATÉKONYSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY</strong>
<strong>LÉGSZŰRÉS</strong>
LÉGSZŰRÉS
Az egyedi Clean Air rendszer első szűrő funkcióját az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező többrétegű mikroszálas szűrők biztosítják. A legjobb szűrést a HEPA szűrő biztosítja, amely még a legkisebb részecskéket is magával ragadja. A SENCOR porszívók egészséges és biztonságos háztartást biztosítanak mind Ön, mind gyermekei számára.
<strong>LÉGSZŰRÉS</strong>

 <strong>CSENDES MŰKÖDÉS</strong>
CSENDES MŰKÖDÉS
Minden bizonnyal értékelni fogja annak lehetőségét, hogy otthonában bármikor porszívózhat, anélkül, hogy félnie kellene, hogy felébreszti a kis gyermekét, vagy zavarná a háztartás többi tagját. A legcsendesebb modelleink ezt lehetővé teszik.
<strong>CSENDES MŰKÖDÉS</strong>
4AAAA - Minősítés
Porzsákos kivitel
 
Ismerje meg
4AAAA - Minősítés<br />
Porzsákos kivitel<br />
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás