Vezeték nélküli porszívók

SVC 9829WH Akkumulátoros rúdporszívó

  • Vezeték nélküli 3 az 1-ben rúdporszívó kivehető kézi egységgel 
  • Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú digitális motor 550 W-os teljesítménnyel
  • Nagy teljesítményű, 28,8V-os Li-ion, 3000 mAh kapacitású akkumulátor
144990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
1
Innovatív 550 W-os
Digitális motor
Ezt a 3 az 1-ben állóporszívót egy nagy teljesítményű, 550 wattos digitális motor hajtja, amely kiváló tisztítási eredményeket garantál. A LED-es világítású fúvóka még a legfinomabb port is könnyedén felismeri, és megkönnyíti a porszívózást.

Ezt a 3 az 1-ben rúporszívót a legmodernebb 550 wattos digitális motor hajtja, amely kiváló tisztítási eredményeket garantál. Az SVC 9829WH könnyű, csendes és könnyen kezelhető, így ideális készülék minden típusú felület mindennapos takarításához vagy a magasban lévő tárgyak tisztításához. A LED-világítású szívófejjel még a legfinomabb port is könnyen összegyűjtheti. A rendkívül nagy akkumulátor kapacitásnak köszönhetően egy nagyobb ház vagy lakás tisztítása is lehetséges egyetlen feltöltéssel. A levehető egység és a tartozékok széles választéka együtt lehetővé teszi, hogy gyorsan eltávolítson minden szennyeződést és port a bútorokról, asztalról vagy akár autóból. A CAT&DOG motoros mini keféhez csatlakoztatva könnyedén felporszívózhatja az összes háziállat szőrét.

INNOVATÍV 550 WATTOS DIGITÁLIS MOTOR

Nagy teljesítmény és erőteljes szívás. A kevesebb forgó alkatrész meghosszabbítja a motor élettartamát. A nagy teljesítményű, 28,8V-os Li-ion, 3000 mAh kapacitású akkumulátor akár 70 perces üzemidőt és rövid 5,5 órás töltési időt biztosít.

HEPA SZŰRÉS

A háromszintű ciklon HEPA szűrőrendszer tökéletesen tiszta levegőt biztosít a porszívóból távozó levegőnek. A HEPA szűrő nagyon hatékony és elfogja a legkisebb por- és allergének részeket, könnyen mosható, tisztítható és visszahelyezhető. Hasonlóképpen, nem kell gondolkodnia egy cserélhető porzsák vásárlásáról! A 0,5 literes kivehető portartály bármikor egyszerűen elmosható. Ráadásul a porzsák nélküli működéssel kíméli környezetet a szintetikus anyagoktól és egyben a pénztárcáját.

INTELLIGENS ELEKTRONIKA

Az automatikus üzemmód mindig optimális teljesítményt biztosít a padló típusának és az észlelt porkoncentrációnak megfelelően. A digitális kijelző megjeleníti az akkumulátor állapotát és az üzemmódot. Az AUTO funkció automatikusan biztosítja az optimális teljesítményt a padló típusának és az észlelt porkoncentrációnak megfelelően.

CAT&DOG MINI KEFE

A Cat&Dog Mini motoros kefe levehető kézi egységhez tökéletes eszköz a kárpitozott bútorok, matracok vagy autóülések mélyreható alapos tisztításához és a háziállatok szőrének eltávolításához.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. A független motorral ellátott forgókefe kiváló eredményt biztosít bármilyen típusú padlón, és javítja a szőnyegekről származó szennyeződések felszívását. A 360°-os technológia lehetővé teszi a hozzáférést minden sarokhoz a padlótól a mennyezetig.

3 teljesítményszint

TURBO erősen szennyezett területek intenzív tisztítása, a porszívózási idő akár 12 perc is lehet
NAGY TELJESÍTMÉNY normál tisztításhoz, a porszívózási idő akár 28 perc is lehet
MEGHOSSZABBÍTOTT MŰKÖDÉSI IDŐ a porszívózási idő akár 70 perc is lehet

Mindig használatra kész

A csomag tartalmaz egy szabadon álló töltőállomást integrált töltési funkcióval és tartozéktartókkal. Tisztítás után csak tegye a porszívót az állomásra, ahol az automatikusan elkezd töltődni. Így mindig készen áll a következő tisztításra.

KIEGÉSZÍTŐK

1. Szabadon álló töltőállomás
2. Kombinált kefe kárpithoz, poroláshoz 
3. Kombinált résszívó porkefe 
4. Cat & Dog mini motoros kefe 
 
Vezeték nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 550 W
Zajszint 83 dB
Tápellátás Akku
Nedves mop
Kialakítás 3 in 1
HEPA szűrő
Akkumulátor üzemideje 70 min
Töltési idő 5,5 hod
Akkumulátorok száma 1
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l
Tömeg 4,8 kg
Fali tartó Stojan s nabíjením
Magasság (cm) 118 cm
Szélesség (cm) 25,5 cm
Mélység (cm) 19,5 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SVX 051HF
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 9829WH modellekkel
Pót akkumulátor
SVX 052
Pót akkumulátor
Kompatibilis a Sencor SVC 9829WH modellekkel
Szennyező tartály tömítés
SVXD 9801
Szennyező tartály tömítés
Szennyező tartály tömítése, Kompatibilitás az SVC 98xx -szel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás