Vissza Audio-Videó

Audio

Audió rendszereink páratlan hangzást nyújtanak otthonába. A Sencor audio termékek stílusos megjelenésének köszönhetően, minden háztartásba tökéletesen illeszkedik. A széles kínálatban megtalálható a vezeték nélküli hangszóró, a mini hifi rendszerek, fej-, és fülhallgatók, rádiós ébresztő órák valamint bakelit lemezjátszó.   
Eredmények megjelenítése

Technológia

Bluetooth
Bluetooth
A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy a kedvenc zenéit vezeték nélkül, telefonról, táblagépről vagy akár számítógépről tudja lejátszani. A tiszta és stabil minőséget a legújabb Bluetooth chipek garantálják. 
Vezeték nélküli hangszórók

Digitális hangprocesszor
Digitális hangprocesszor
A DSP új szabványokat határoz meg a tisztaság, a dinamizmus és a hangminőség tekintetében. A digitális audió processzor bizonyos frekvenciák gazdagításával és az eredeti hanghoz való közelítésével javítja a lejátszási sávot.

TRUE WIRELESS SZTEREÓ
TRUE WIRELESS SZTEREÓ
A TWS egy olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a telefonról zenét két hangszóróra egyidejűleg sugározzon. A True Wireless Stereo nemcsak újra definiálja a sztereó vezeték nélküli technológiát, hanem lehetővé teszi a zene lejátszást és a híváskommunikációt is. Két különálló, egycsatornás fülhallgatóvá is alakítható, amelyek megfelelnek a normál telefonos headsetekkel szemben támasztott követelményeknek.

Digitális audió műsorszolgáltatás
Digitális audió műsorszolgáltatás
A DAB + tuner segítségével digitális rádiót fogadhat, amely tiszta és jobb vételt biztosít szélesebb műfajtartományban.
DAB+ Rádiók
TWS VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ HEADSET
<strong>TWS VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ HEADSET</strong>
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás