Rádiós magnók

SPT 5800 Rádiós magnó

  • Kimeneti teljesítmény 25 W RMS (2 x 12,5 W)
  • Disco LED funkció (7 szín) villogás üzemmóddal
  • A következőket játssza le: CD-R / RW, Bluetooth, MP3 és USB
45990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SPT 5800 rádiós magnó segítségével számos lehetőség nyílik a kedvenc slágerek meghallgatására. Csatlakozhat Bluetooth kapcsolaton keresztül, vagy használhatja az USB és AUX csatlakozót is. Emellett az audio CD-lejátszás és a beépített FM tuner lehetővé teszi különböző rádióállomások hallgatását. A gazdag hangzásvilágért két passzív hangfal és a beépített hangszínszabályzó felel. A kényelmes vezérlést pedig a távirányító és az LCD kijelző biztosítja. Fedezze fel a Sencor SPT 5800 magnó sokoldalúságát és élvezze a kedvenc zenéi hallgatását!

Bluetooth technológia
 

Az rövid hatótávolságú, vezetéknélküli adatcserére szolgáló nyílt szabvány rendkívül praktikus. Könnyedén létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot okos eszközei között, és mindezt minimális energiafelhasználással teheti meg.

A ritmus erejével

Az akár 25 W (2x 12,5 W) elérhető teljesítményt két aktív és két passzív sugárzó biztosítja. Az 4 ohm impedancia érték és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvenciatartomány garantálja a kiváló hangzást. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 0,5 % (1 kHz 1 W), így kristálytiszta hangzást élvezhet. A hangszínszabályozók beállításával pedig testre szabhatja a hangélményt. Emellett a készülék különböző színkombinációkkal és fényeffektusokkal rendelkezik, amelyekkel hangulatot teremthet otthonában.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A Bluetooth Audio 2.1 + EDR technológia segítségével könnyedén és gyorsan létesíthet vezeték nélküli kapcsolatot a készülék és más eszközei között akár 15 m hatótávolságon belül. Emellett a készüléken megtalálhatók a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozók, így más eszközöket is könnyedén csatlakoztathat hozzá. Ráadásul az USB pendrive is használható, így egyszerűen lejátszhatja a rajta tárolt zenéket.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legnépszerűbb rádióvevő, amely széles körben elterjedt. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvenciasávon zajlik. A készülék kihúzható antenna rendelkezik, amely könnyebb tárolást tesz lehetővé. Az hosszabb antennák általában jobb vételt biztosítanak. Emellett a készülék 30 programhellyel rendelkezik, amelyekre kedvenc állomásait rögzítheti.

Technikai informárciók

  • Méretek: 500 x 196 x 211 mm
  • Súly: 3,4 kg
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 30
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Kártya foglalat Nem
Teljesítmény (RMS) 25 W
Mélyhangkiemelés
Távirányító Igen
Audió bemenet Igen
USB Igen
Magasság (cm) 19,6 cm
Szélesség (cm) 50 cm
Mélység (cm) 21,1 cm
Szín Fekete
Tömeg 3,4 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem 1,5 V D
SBA LR20 1BP D
Alkáli elem 1,5 V D
1,5 V D LR20 alkáli elem / 1 db-os kiszerelés / Alkáli kivitel 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás