Rádiós magnók

SPT 5800 Rádiós magnó

  • Kimeneti teljesítmény 25 W RMS (2 x 12,5 W)
  • Disco LED funkció (7 szín) villogás üzemmóddal
  • A következőket játssza le: CD-R / RW, Bluetooth, MP3 és USB

A Sencor SPT 5800 rádiós magnóval lehetősége nyílik Bluetooth kapcsolaton, vagy USB és AUX csatlakozón keresztül kedvenc slágerei meghallgatására. Továbbá a magnó segítségével az audio CD-et is le lehet játszani, illetve a beépített FM tunernek köszönhetően különböző rádióállomásokat lehet hallgatni. A gazdag hangzásvilágot 2 passzív hangfal és a beépített hangszínszabályzó biztosítja. A kényelmes vezérelhetőségről a távirányító és az LCD kijelző gondoskodik.

Bluetooth technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

A ritmus erejével

Az akár 25 W (2x 12,5 W) elérhető teljesítményt 2 aktív és 2 passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 65 Hz – 18,5 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 0,5 % (1 kHz 1 W). Természetesen a hangszínszabályozók sem hiányozhatnak. Nincsenek partik fények nélkül. Több különböző színkombináció áll az Ön rendelkezésére és különböző effektusban működik. Természetesen lehetősége van a fényeffektek kikapcsolására is.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 2.1 + EDR technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozókat is valamint az USB pendrive is működtethető róla.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 30 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére.

Technikai információk

  • Méretek: 500 x 196 x 211 mm
  • Súly: 3,4 kg
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 30
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Kártya foglalat Nem
Teljesítmény (RMS) 25 W
Mélyhangkiemelés
Távirányító Igen
Audió bemenet Igen
USB Igen
Magasság 19,6 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 21,1 cm
Szín Fekete
Tömeg 3,4 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás