Ágymelegítők

SUB 1700WH Ágymelegítő (lepedő alá)

  • A szellős és kellemes tapintású anyagnak köszönhetően kényelmes a használata
  • Puha fleece anyag, Stamp Welding varrással a hosszabb élettartam érdekében
  • Kiváló megbízhatóságú japán technológia
10990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SUB 1700WH ágymelegítő ideális segítség a reumatikus fájdalmak enyhítésében, de egyszerű kényelmi eszközként is használható. A teljesítményét tekintve 60 W, és az ennek köszönhetően felszabaduló energia alakul át hővé, mely három különböző fokozatban szabályozható, mely egyenként egyedi háttérszínt kapott. A szellős és kellemes tapintású anyagnak köszönhetően kényelmes a használata. A biztonságos használathoz nagyban hozzájárul a 180 perc utáni automatikus kikapcsolódási biztonsági funkció.

Miért és mire jó ágymelegítőt használni?

A Sencor elektromos ágymelegítői segítségével már lefekvés előtt megteremtheti a komfortos, jóleső érzésű ágy hangulatát. Egy ágymelegítő használatával enyhíthet a különböző reumás problémákon, jó hatással van az ízületéti panaszokra és kiválóan alkalmas az izomláz kezelésére. Használatuk rendkívül egyszerű és egyben biztonságos.

Kényelmes, meleg, egyszerűen karbantartható

A fleece anyag más néven bolyhozott plüss anyag egy kötött kelme, mindkét oldala puha és bolyhos. Szintetikus szálakból készült, és a gyapjúval ellentétben azonban nem igényel különösebb gondozást, és jóval tartósabb is. A fleece nagyon puha, mindkét oldalán fésült, kiválóan tartja a hőt, gyorsan szárad, nagyon jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A 150 x 80 cm méretének köszönhetően egy kétszemélyes ágyra is ideális választás, a gumiszalagokkal egyszerűen a matrachoz rögzíthető. A karbantartása is egyszerű, kézmeleg, mosószeres vízzel tisztítható.

Fejlett technológia

A Japán vezeték-technológia, garantálja a termék megbízható működését. Az akár 60 W elérhető teljesítmény 3 különböző hőmérséklet beállítást tesz lehetővé. A két egymástól független hőmérséklet szabályzó további kényelmet biztosít az ágymelegítő használatakor.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Az ágymelegítő számos biztonsági funkcióval lett felszerelve, mint a túlmelegítés elleni védelem, vagy a vezeték sérülés esetén a takaró azonnal kikapcsolja magát. A takaróba beépített biztonsági kapcsoló a készüléket automatikusan lekapcsolja 3 óra folyamatos működés után.
Ágymelegítők

Műszaki paraméterek

Kialakítás Takaró
Anyag Szintetikus
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Masszázs
Mosható bélés
Teljesítmény (W) 60 W
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás