Ágymelegítők

SUB 281BE Elektromos ágymelegítő (lepedő alá)

  • Két, egymástól független hőmérsékletszabályzó
  • Bekapcsolást jelző indikátor
  • Túlmelegedés elleni védelem
18990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SUB 281BE ágymelegítő ideális segítség a reumatikus fájdalmak enyhítésében, de egyszerű kényelmi eszközként is használható. A teljesítményét tekintve 2x 60 W, és az ennek köszönhetően felszabaduló energia alakul át hővé, mely kettő különböző fokozatban szabályozható, mely egyenként egyedi háttérszínt kapott. A szellős és kellemes tapintású anyagnak köszönhetően kényelmes a használata.

Miért és mire jó ágymelegítőt használni?

A Sencor elektromos ágymelegítői segítségével már lefekvés előtt megteremtheti a komfortos, jóleső érzésű ágy hangulatát. Egy ágymelegítő használatával enyhíthet a különböző reumás problémákon, jó hatással van az ízületéti panaszokra és kiválóan alkalmas az izomláz kezelésére. Használatuk rendkívül egyszerű és egyben biztonságos.

Kényelmes, meleg, egyszerűen karbantartható

A polár a téli anyagok között előkelő helyet foglal el. Ez az az antipillinges polár, ami már nem bolyhosodik és a felhasználásában is elég sokrétű. Összetételének köszönhetően kiváló hőszigetelő, hatalmas előnye, hogy kivezeti az izzadtságot, illetve gyorsan szárad, így nem okoz kellemetlenséget akkor sem, amikor melege van az embernek. A 160 x 140 cm nagyságnak köszönhetően egy kétszemélyes ágyra is ideális választás. A karbantartása is egyszerű, a vezetékek leszerelése után akár mosógépben is mosható.

Fejlett technológia

A Japán vezeték-technológia, garantálja a termék megbízható működését. Az akár 2x 60 W elérhető teljesítmény 2 különböző hőmérséklet beállítást tesz lehetővé. A két egymástól független hőmérséklet szabályzó további kényelmet biztosít az ágymelegítő használatakor.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Az ágymelegítő számos biztonsági funkcióval lett felszerelve, mint a túlmelegítés elleni védelem, vagy a vezeték sérülés esetén a takaró azonnal kikapcsolja magát. A takaróba beépített biztonsági kapcsoló a készüléket automatikusan lekapcsolja 3 óra folyamatos működés után.
Ágymelegítők

Műszaki paraméterek

Kialakítás Takaró
Anyag Szintetikus
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Masszázs
Mosható bélés
Teljesítmény (W) 120 W
Magasság (cm) 160 cm
Szélesség (cm) 140 cm
Szín Bézs

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás