Beltéri antennák

SDA 320 Aktív beltéri antenna

  • Beépített LTE(4G) szűrővel
  • Nagy érzékenységű és zavarással szemben ellenálló
  • DVB-T2 vételi lehetőség
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SDA 320 antenna készen áll a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. Az elérhető UHF sáv 470 – 790 MHz a VHF 87,5 – 230 MHz közötti az impedancia értéke 75 ohm az erősítés 20 dB az ellenirányú visszahatás pedig 6 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-69 közötti tartományba esnek. 

Beépített LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 320 az antenna polarizációt tekintve horizontális polarizációs kialakítású, a hatótávolsága akár 80 km. Beépítésre került 2 db teleszkópos antenna a jobb VHF és FM vételért.
Beltéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás SZOBAI
Frekvenciasávok UHF/VHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Antenna kábel hossz 1,5 m
Frekvenciatartomány VHF 174-230MHZ UHF 470-790MHZ
Tápellátás 6 V
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Horizontális
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás