Autóhangszórók

SCS WA1003 Aktív mélynyomó

  • Mélysugárzó membrán: 25 cm (10") átmérő
  • Nagy teljesítményű, alacsony torzítású erősítő
  • Csúcsteljesítmény 400 W
15% kedvezmény az sencor-15 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.06.03. és 2024.06.23. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából. 
A Sencor SCS WA1003 mélysugárzó tökéletes szinte minden típusú autóhoz. A beépített nagy teljesítményű erősítő, alacsony torzítású, így még jobban élvezheti a maximális hangzást. A hangszóró átmérője 25 cm, a membránja préseletlen fekete papír, állítható az alu láteresztő szűrője és a fázistolása.

Plug & play aktív mélynyomók

A mélysugárzót egy kiváló minőségű gumikeretbe építették, amelynek méretét alapos tervezés előzte meg, hogy a vezető a lehető legjobb hangteljesítményt biztosítsa az utazás során. A kialakításnak köszönhetően egyszerűen az ülés alá elhelyezhető

Kiváló alap minden stílushoz

Egy mélysugárzó hozzáadása az audió rendszerhez nem csak azt jelenti, hogy még több basszus lesz. Hanem mélyebb, pontosabb basszus érezhető, mely hozzájárul a valódi zenei hangélményhez. A mélysugárzók használata ideális minden nemű zenei stílushoz, mint az elektronikus, pop, rock, jazz vagy akár techno. 

Teljesítmény a tökéletes hangzás érdekében

A mélynyomó maximális kimenő csúcsteljesítménye akár 400 W a zenei teljesítményét tekintve maximum 120 W. A teljes torzítási mutató kevesebb, mint 0,5%. A működési frekvencia tartomány 50 Hz – 250 Hz közötti, a hangszóró impedanciája 4 ohm. Az áteresztés az igényeinek megfelelően állíthatja be 50 Hz – 5000 Hz között. 0° - 180° között állítható fáziseltolás.  Természetesen nem hiányozhat a sztereó RCA bemeneti csatlakozó sem.
Autóhangszórók

Műszaki paraméterek

Típus Mélynyomó
Maximális teljesítmény 400
Minimális frekvencia 40 Hz
Maximális frekvencia 3 kHz
Impedancia 4 Ohm
Hangszóró átmérő 10" / 25 cm
Magasság (cm) 28,8 cm
Szélesség (cm) 45 cm
Mélység (cm) 30,6 cm
Szín Fekete
Tömeg 6 700 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás