Vezeték nélküli porszívók

SVC 0825WH All-in-one rúdporszívó

  • AQUA 8 Teljes értékű szívó egység
  • 380 W-os digitális BLDC motor
  • Akár 50 perces működési idő

Fedezze fel az SVC 0825WH rúdporszívó előnyeit

A Sencor SVC 0825WH all-in-one porszívó rendszert egy rendkívül nagy teljesítményű, korszerű 380 W-os digitális BLDC motor hajtja. Ez egy két porszívós készlet, amit számos igen hasznos tartozék egészít ki. Az Aqua8 rendszernek köszönhetően nedves és száraz porszívózásra is egyaránt használható. Az állattartók értékelni fogják a Cat & Dog Mini kézi egység motoros keféjét, amellyel a kárpitozott bútorokon játékosan távolíthatja el a szőrszállakat. A porszívó tökéletes irányíthatóságot és manőverezhetőséget kínál a 180 ° -ban forgó fejnek és a kis súlynak köszönhetően.

A porszívó működését 2x 25,2 V-os, 2000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátor töltöttségét a beépített LED kapacitás jelző segítségével tudja ellenőrizni. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 50 percen keresztül tud porszívózni, ez függ a használattól, és kb. 4-5 óra szükséges az akkumulátor teljesen feltöltéséhez.

Innovatív BLDC motor

Nagy teljesítményű és tökéletes szívóerővel rendelkező motor akár 80.000 rpm maximális fordulatszámmal is működtethető. A kevesebb forgókomponensek garantálják a motor hosszan tartó élettartamát. A 400 W teljesítményű digitális BLDC motor és a háromszoros HEPA Ciklonos szűrőrendszer biztosítja a kiváló szívóerőt és porszívóból távozó tisztább levegőt.

Aqua 8 technológia

Az AQUA 8 technológia kényelmes két tartályos rendszer. A felmosó elemeket folyamatosan nedvesíti a tiszta víztartályból, miközben a használt víztartályban gyűjti össze a szennyeződések. Az öntisztító rotációs kefe tisztítja a kemény padlót és frissíti a szőnyegeket akár 3000 fordulat / perc sebességgel.

A takarítás sose volt ilyen egyszerű

Az extra könnyű ERGO Flex 90 -ban fordítható csővel minden helyet kényelmesen elérhet. A legalacsonyabb bútorok alatt is gyerekjáték a takarítás. A hosszú hajlékony résszívó fej ideális szűk területek porszívózására, mint a fűtőtestek, a szekrények mögötti területek vagy akár autóülések alatt. A több szögben dönthető kefés szívófejjel a magasan található helyek takarítása is egyszerűen elvégezhető. Tökéletes tiszta lehet a mennyezet, csillár vagy a szekrények teteje egyaránt.  

Motoros kefe LED világítással

A külön motorral ellátott forgókefe kiváló eredményt biztosít bármilyen felületen és hatékonyabb szőnyegtisztítást garantál, mindezt rendkívül könnyű irányíthatósággal karöltve. A szívófejbe épített LED világítással többé nem kerülheti el a figyelmét semmilyen szennyeződés.

Cat & Dog mini motoros kefe

A Cat and Dog mini motoros kefe csatlakoztatásával a háziállatok szőrének, a hajszálak, a szöszök cérnák feltakarítása, szinte gyerekjáték. Használhatja a különböző kárpitokon, szőnyegeken vagy akár az autóban is.
Vezeték nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 380 W
Tápellátás Akku
Nedves mop
Kialakítás Álló / rúd
HEPA szűrő
Mikro szűrő
Mosható kimeneti szűrő
Turbo-kefe Elektromos
Akkumulátor üzemideje 50 min
Töltési idő 4 óra
Akkumulátorok száma 2
Teljesítményszabályozás
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Hepa szűrő
SVX 045HF
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 0825WH modellel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás