Rúd-, és álló porszívók

SVC 7612VT Álló porszívó 2 in 1 porszívó

  • Töltőállomás, praktikus tartozék tárolóval
  • Modern és elegáns formatervezés
  • Ergonomikus fogantyú
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SVC 7612VT porzsák nélküli 2in1 kialakítású porszívó. Ideális választás a lakás takarítására. Bármilyen felületen használható, padlótól kezdve a bútorokig, illetve a 2in1 kialakításának köszönhetően kézi porszívóként is helytáll. A 180°-ban elfordítható szívófej a nehezen hozzáférhető helyeket könnyen elérhetővé teszi. A működését egy 1800 mAh NiMH akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 20 percig is üzemeltethető. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be. Az ergonomikus tervezésű fogantyú, a szívófejbe épített LED világítás biztosítja a pozitív felhasználói élményt. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.

Vezeték nélküli kialakítás, hatékony porszívózás

A kapacitív, nagy teljesítményű 12 voltos Li-Ion akkumulátornak köszönhetően hatékonyan tud porszívózni. A 1800 mAh Li-Ion akkumulátor akár 20 percig is üzemeltethető. Ez az idő elegendő több helyiség kiporszívózására. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.

Mozogjon szabadon, vezetékek nélkül

Felejtse el az állandó konnektor keresést, az összegabalyodó, a különböző tárgyakban felakadó kábeleket. Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően, bárhol élvezheti a porszívózás szabadságát. Napjainkban az akkumulátoros technológián alapuló készülékek hatékonysága, vetekszik a hagyományos porszívók által biztosított eredményekkel.

HEPA szűrő, porzsák nélküli kialakítás

A HEPA szűrő nagyon hatékony és elfogja a legkisebb por- és allergének részeket, könnyen mosható, tisztítható és visszahelyezhető. Hasonlóképpen, nem kell gondolkodnia egy cserélhető porzsák vásárlásáról! A 0,5 literes kivehető portartály bármikor egyszerűen elmosható. Ráadásul a porzsák nélküli működéssel kíméli környezetet a szintetikus anyagoktól és egyben a pénztárcáját.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. Két teljesítményfokozat közül választhat. Az alacsony a normál szennyezettséghez és magas az egyszeri gyors tisztításhoz ideális.

2 az 1-ben állóporszívó

Sokoldalúan dolgozik! Megbízhatóan tud porszívóként dolgozni, így minden padló és szőnyeg tisztaságáról gondoskodik. A kivehető kézi porszívó segítségével, a bútorokon vagy akár járművek belsejében előforduló szennyeződéseket gyűjtheti össze. A porszívóval helyet, pénzt és időt takarít meg.
Rúd-, és álló porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Zajszint 75 dB
Tápellátás Akku
Kialakítás 2 in 1
Akkumulátor üzemideje 20 min
Akkumulátorok száma 1
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l
Magasság (cm) 113,5 cm
Szélesség (cm) 28,6 cm
Mélység (cm) 23,6 cm
Szín Fehér/Rózsaszín
Tömeg 2,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Szűrő
SVX 014
Szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 761x modellel
Központi kefe
SVX 015
Központi kefe
Kompatibilis a Sencor SVC 761x modellel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás