Vezeték nélküli porszívók

SVC 8618GD Álló porszívó 2 az 1-ben

  • Teljesen szabad mozgás
  • 180°-ban elfordítható szívófej 
  • Szívófejbe épített LED világítás
46990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SVC 8618GD porzsák nélküli 2in1 kialakítású porszívó. Ideális választás a lakás takarítására. Bármilyen felületen használható, padlótól kezdve a bútorokig, illetve a 2in1 kialakításának köszönhetően kézi porszívóként is helytáll. A 180°-ban elfordítható szívófej a nehezen hozzáférhető helyeket könnyen elérhetővé teszi. A működését egy 2000 mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 45 percig is üzemeltethető.

2 az 1-ben állóporszívó

Sokoldalúan dolgozik! Megbízhatóan tud porszívóként dolgozni, így minden padló és szőnyeg tisztaságáról gondoskodik. A kivehető kézi porszívó segítségével, a bútorokon vagy akár járművek belsejében előforduló szennyeződéseket gyűjtheti össze. A Cyclone rendszer a por és a levegő tökéletes elválasztására jár hozzá. A porszívóval helyet, pénzt és időt takarít meg.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. Két teljesítményfokozat közül választhat. Az alacsony a normál szennyezettséghez és magas az egyszeri gyors tisztításhoz ideális.

HEPA szűrőrendszer és porzsák nélküli működés

Allergiások számára ideális választás a porszívó. A HEPA szűrő rendkívül hatékony és megfogja a legkisebb részecskéket és allergéneket is, a szűrőt pedig könnyű eltávolítani és tisztítani. A kivehető gyűjtőedény 0,5 literes maximális kapacitással rendelkezik. A portartály ugyanolyan egyszerűen kivehető és elmosható, mint a HEPA szűrő. Felejtse el a cserélhető porzsákok vásárlását.

Saját motorral rendelkező kefe

A kapacitív akkumulátorok és az erős szívóerő nélkülözhetetlenek a működéshez, akárcsak a forgó kefe. Hatékonyabb tisztítást tud vele elérni már az első mozdulattal. A forgókefe speciálisan összeszerelt, és tökéletes eredményt garantál minden padlón és szőnyegen. Megszabadítja a padlót a szőrtől, cérnától, morzsáktól és portól.
Vezeték nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Teljesítményszabályozás
Fali tartó Stojan s nabíjením
Porzsák nélküli
Zajszint 78 dB
Tápellátás Akku
Nedves mop
Kialakítás 2 in 1
HEPA szűrő
Akkumulátor üzemideje 45 min
Töltési idő 6 óra
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l
Magasság (cm) 116 cm
Szélesség (cm) 27,3 cm
Mélység (cm) 16,2 cm
Szín Arany
Tömeg 2,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SVX 023HF
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 86xx és az SVC 0625AT modellekkel
Résszívófej
SVXD 0616
Résszívófej
Kompatibilis a Sencor SVC 06xx / SVC 86xx modellekkel
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás