Vezeték nélküli porszívók

SVC 8621TI Álló porszívó 2 az 1-ben

  • Vezeték nélküli álló porszívó, 2 az 1-ben, kivehető kézi porszívóval
  • Teljesen szabad mozgás 
  • Szívófejbe épített LED világítás
A Sencor SVC 8621TI állóporszívó nagyon könnyű, csendes és könnyen használható akár a mindennapos takarításhoz is. A különböző felületek tisztítására alkalmas a kemény padlótól a kárpitokon át és a szőnyegekig. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.

Vezeték nélküli kialakítás, hatékony porszívózás

A kapacitív, nagy teljesítményű 21,6 voltos Li-Ion akkumulátornak köszönhetően hatékonyan tud porszívózni. A 2000 mAh Li-Ion akkumulátor akár 50 percig is üzemeltethető. Ez az idő elegendő több helyiség kiporszívózására. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.

Mozogjon szabadon, vezetékek nélkül

Felejtse el az állandó konnektor keresést, az összegabalyodó, a különböző tárgyakban felakadó kábeleket. Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően, bárhol élvezheti a porszívózás szabadságát. Napjainkban az akkumulátoros technológián alapuló készülékek hatékonysága, vetekszik a hagyományos porszívók által biztosított eredményekkel.

HEPA szűrő, porzsák nélküli kialakítás

A HEPA szűrő nagyon hatékony és elfogja a legkisebb por- és allergének részeket, könnyen mosható, tisztítható és visszahelyezhető. Hasonlóképpen, nem kell gondolkodnia egy cserélhető porzsák vásárlásáról! A 0,5 literes kivehető portartály bármikor egyszerűen elmosható. Ráadásul a porzsák nélküli működéssel kíméli környezetet a szintetikus anyagoktól és egyben a pénztárcáját.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. Két teljesítményfokozat közül választhat. Az alacsony a normál szennyezettséghez és magas az egyszeri gyors tisztításhoz ideális.
Vezeték nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 110 W
Teljesítményszabályozás
Fali tartó Stojan s nabíjením
Porzsák nélküli
Zajszint 78 dB
Tápellátás Akku
Nedves mop
Kialakítás 2 in 1
HEPA szűrő
Akkumulátor üzemideje 50 min
Töltési idő 6 óra
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l
Magasság (cm) 71 cm
Szélesség (cm) 29,2 cm
Mélység (cm) 20,5 cm
Tömeg 2,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SVX 023HF
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 86xx és az SVC 0625AT modellekkel
Résszívófej
SVXD 0616
Résszívófej
Kompatibilis a Sencor SVC 06xx / SVC 86xx modellekkel
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás