Vezeték nélküli porszívók

SVC 8825TI Álló porszívó 2 az 1-ben

  • Vezeték nélküli nyeles porszívó, 2 az 1-ben, kivehető kézi porszívóval
  • Teljesen szabad mozgás, vezeték nélkül
  • Könnyű, csendes és kényelmesen kezelhető porszívó, egyszerű megoldás a különböző típusú felületek mindennapi takarításához

A Sencor SVC 8825TI porzsák nélküli 2in1 kialakítású porszívó. Ideális választás a lakás takarítására. Bármilyen felületen használható, padlótól kezdve a bútorokig, illetve a 2in1 kialakításának köszönhetően kézi porszívóként is helytáll. A 180°-ban elfordítható szívófej a nehezen hozzáférhető helyeket könnyen elérhetővé teszi. A működését egy 2000 mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 55 percig is üzemeltethető.

2 az 1-ben állóporszívó

Sokoldalúan dolgozik! Megbízhatóan tud porszívóként dolgozni, így minden padló és szőnyeg tisztaságáról gondoskodik. A kivehető kézi porszívó segítségével, a bútorokon vagy akár járművek belsejében előforduló szennyeződéseket gyűjtheti össze. A porszívóval helyet, pénzt és időt takarít meg.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. Két teljesítményfokozat közül választhat. Az alacsony a normál szennyezettséghez és magas az egyszeri gyors tisztításhoz ideális.

HEPA szűrőrendszer és porzsák nélküli működés

Allergiások számára ideális választás a porszívó. A HEPA szűrő rendkívül hatékony és megfogja a legkisebb részecskéket és allergéneket is, a szűrőt pedig könnyű eltávolítani és tisztítani. A kivehető gyűjtőedény 0,5 literes maximális kapacitással rendelkezik. A portartály ugyanolyan egyszerűen kivehető és elmosható, mint a HEPA szűrő. Felejtse el a cserélhető porzsákok vásárlását.

Motoros tisztítókefe

A kapacitív akkumulátorok és az erős szívóerő nélkülözhetetlenek a működéshez, akárcsak a forgó kefe. Hatékonyabb tisztítást tud vele elérni már az első mozdulattal. A forgókefe speciálisan összeszerelt, és tökéletes eredményt garantál minden padlón és szőnyegen. Megszabadítja a padlót a szőrtől, cérnától, morzsáktól és portól. A speciális Brush Easy Clean funkciónak köszönhetően a töltőállomásba helyezéskor a felgyülemlett hajszálakat, cérnákat automatikusan levágja, és a portartályba kerül. Így minden alkalommal tiszta kefével állhat neki a munkának.

Teljesen szabad mozgás

Könnyű, csendes és kényelmesen kezelhető porszívó, a legjobb megoldás a különböző felületek mindennapi takarításához. Az Ergo Clean behajtható fogantyú segítségével egyszerűen, hajolgatások nélkül tud az ágyak vagy az alacsony bútorok alatt is összetakarítani.

Vezeték nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Zajszint 78 dB
Tápellátás Akku
Kialakítás 2 in 1
Mikro szűrő
Magasság (cm) 116 cm
Szélesség (cm) 27,3 cm
Mélység (cm) 16,2 cm
Tömeg 3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Hepa szűrő
SVX 033
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 8825TI modellel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás