Rúd-, és álló porszívók

SVC 8825TI Álló porszívó 2 az 1-ben

  • Vezeték nélküli nyeles porszívó, 2 az 1-ben, kivehető kézi porszívóval
  • Teljesen szabad mozgás, vezeték nélkül
  • Könnyű, csendes és kényelmesen kezelhető porszívó, egyszerű megoldás a különböző típusú felületek mindennapi takarításához
74 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SVC 8825TI porzsák nélküli 2in1 kialakítású porszívó. Ideális választás a lakás takarítására. Bármilyen felületen használható, padlótól kezdve a bútorokig, illetve a 2in1 kialakításának köszönhetően kézi porszívóként is helytáll. A 180°-ban elfordítható szívófej a nehezen hozzáférhető helyeket könnyen elérhetővé teszi. A működését egy 2000 mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 55 percig is üzemeltethető.

2 az 1-ben állóporszívó

Sokoldalúan dolgozik! Megbízhatóan tud porszívóként dolgozni, így minden padló és szőnyeg tisztaságáról gondoskodik. A kivehető kézi porszívó segítségével, a bútorokon vagy akár járművek belsejében előforduló szennyeződéseket gyűjtheti össze. A porszívóval helyet, pénzt és időt takarít meg.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. Két teljesítményfokozat közül választhat. Az alacsony a normál szennyezettséghez és magas az egyszeri gyors tisztításhoz ideális.

HEPA szűrőrendszer és porzsák nélküli működés

Allergiások számára ideális választás a porszívó. A HEPA szűrő rendkívül hatékony és megfogja a legkisebb részecskéket és allergéneket is, a szűrőt pedig könnyű eltávolítani és tisztítani. A kivehető gyűjtőedény 0,5 literes maximális kapacitással rendelkezik. A portartály ugyanolyan egyszerűen kivehető és elmosható, mint a HEPA szűrő. Felejtse el a cserélhető porzsákok vásárlását.

Motoros tisztítókefe

A kapacitív akkumulátorok és az erős szívóerő nélkülözhetetlenek a működéshez, akárcsak a forgó kefe. Hatékonyabb tisztítást tud vele elérni már az első mozdulattal. A forgókefe speciálisan összeszerelt, és tökéletes eredményt garantál minden padlón és szőnyegen. Megszabadítja a padlót a szőrtől, cérnától, morzsáktól és portól. A speciális Brush Easy Clean funkciónak köszönhetően a töltőállomásba helyezéskor a felgyülemlett hajszálakat, cérnákat automatikusan levágja, és a portartályba kerül. Így minden alkalommal tiszta kefével állhat neki a munkának.

Teljesen szabad mozgás

Könnyű, csendes és kényelmesen kezelhető porszívó, a legjobb megoldás a különböző felületek mindennapi takarításához. Az Ergo Clean behajtható fogantyú segítségével egyszerűen, hajolgatások nélkül tud az ágyak vagy az alacsony bútorok alatt is összetakarítani.

Rúd-, és álló porszívók

Műszaki paraméterek

Zajszint 78 dB
Tápellátás Akku
Kialakítás 2 in 1
Mikro szűrő
Magasság (cm) 116 cm
Szélesség (cm) 27,3 cm
Mélység (cm) 16,2 cm
Tömeg 3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Hepa szűrő
SVX 033
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 8825TI modellel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás