Aprítók

SCB 5100WH-EUE3 Elektromos aprító

  • Hús, zöldség, gyümölcs és más alapanyagok aprítására
  • Pürék és bébiételek készítéséhez is használható
  • 4 titán kés az oxidáció csökkentéséhez
10690 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCB 5100WH aprító elég erős ahhoz, hogy képes legyen hús, gyümölcs, zöldség, vagy egyéb alapanyagok aprítására. A készülék 4 titán pengével lett ellátva, ezzel is hozzájárulva az különféle oxidációs folyamatok csökkentésére.  Kiváló állagú püréket vagy a bébiételeket készíthet szinte csak egy gombnyomásra. 

4 kiváló minőségű titán penge

A lehető legprecízebb vágást a 4 titánból készült vágópenge biztosítja. Az éles pengék megbirkóznak szinte minden összetevővel, legyen az hús, zöldség gyümölcs stb. De lehetőség van dió és különféle megvak aprítására is.

Kiváló háziszószók

Készítse el saját házi "kézműves" szószait, legyen egy majonéz vagy akár egy tatármártás. Sőt ízletes pürék és még bébiétel is pillanatok alatt elkészíthetők. Az esti filmhez kiváló salsa szószt készíthet.

Egyszerű karbantartás

A Sencor aprító egyik legnagyobb előnye az egyszerű karbantartás. Az aprító penge és az 1,0 literes kapacitású tál könnyen szétszedhető és akár mosogatógépben is elmosható.

Háromszoros védelem és könnyű karbantartás

A motor csak akkor indul el, ha a készüléket megfelelően összeszerelték. Beépítésre került egy automatikus kikapcsolás funkció is, amikor eltávolítják a fedelet vagy amikor a motor túlmelegszik. Csúszásmentes lábak mindig stabil működést garantálnak. És minden bizonnyal örömmel fogja hallani, hogy a kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók.
Aprítók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 800 W
Sebességfokozatok száma (fokon) 1
Edény anyaga Üveg
Védőbiztosíték Igen
Szín Fehér
Tömeg 1,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás