Aprítók

SHB 4310 Elektromos aprító

  • BPA mentes erős műanyag tál
  • Gumírozott csúszásgátló talp
  • Biztonsági kapcsoló
8290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SHB 4310 két rozsdamentes acélból készült pengével ellátott élelmiszer aprító készülék. Különféle húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, fűszernövényeket apríthatsz. Kiválóan alkalmas pürék vagy bébiételek elkészítésére. Az 650 ml térfogatú műanyag edény gond nélkül mosható mosogatógépben is. A csúszásgátló talpak biztosítják a stabil munkavégzést.

Kétélű kiváló minőségű rozsdamentes penge

A lehető legprecízebb vágást a 2 rozsdamentes acélból készült vágópenge biztosítja. Az éles pengék megbirkóznak szinte minden összetevővel, legyen az hús, zöldség gyümölcs stb. de lehetőség van dió és különféle megvak aprítására is.

Kiváló háziszószók

Készítsd el saját házi "kézműves" szószaid, legyen egy majonéz vagy akár egy tatármártás. Sőt ízletes pürék és még bébiétel is pillanatok alatt elkészíthetők. Az esti filmhez kiváló salsa szószt készíthetsz.

Egyszerű karbantartás

A Sencor aprító egyik legnagyobb előnye az egyszerű karbantartás. Az aprító penge és az 650 ml-es kapacitású műanyag tál könnyen szétszedhető és akár mosogatógépben is elmosható.

Háromszoros védelem és könnyű karbantartás

A motor csak akkor indul el, ha a készüléket megfelelően összeszerelték. Beépítésre került egy automatikus kikapcsolás funkció is, amikor eltávolítják a fedelet vagy amikor a motor túlmelegszik. Csúszásmentes lábak mindig stabil működést garantálnak. És minden bizonnyal örömmel fogod hallani, hogy a kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók.
Aprítók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 300 W
Jégtörő Nem
Sebességfokozatok száma (fokon) 1
Folyamatos szabályozás Nem
Edény anyaga Műanyag
Védőbiztosíték Igen
Turbo mód Nem
Habverő tartozék Nem
Reszelés Nem
Magasság (cm) 25 cm
Szélesség (cm) 15 cm
Szín Ezüst
Tömeg 1,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás