Aprítók

SHB 4330WH Elektromos aprító

  • Elegendő teljesítmény húsok, gyümölcsök és zöldségek aprítására
  • Kompakt és ergonomikus formatervezés
  • Akár 230 W teljesítmény
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SHB 4330WH két rozsdamentes acélból készült pengével ellátott élelmiszer aprító készülék. Különféle húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, fűszernövényeket apríthat. Kiválóan alkalmas pürék vagy bébiételek elkészítésére. Az 1 literes térfogatú üvegedény gond nélkül mosható mosogatógépben is. A csúszásgátló talpak biztosítják a stabil munkavégzést.

Kétélű kiváló minőségű rozsdamentes penge

A lehető legprecízebb vágást a 2 rozsdamentes acélból készült vágópenge biztosítja. Az éles pengék megbirkóznak szinte minden összetevővel, legyen az hús, zöldség gyümölcs stb. de lehetőség van dió és különféle megvak aprítására is.

Kiváló háziszószók

Készítse el saját házi "kézműves" szószait, legyen egy majonéz vagy akár egy tatármártás. Sőt ízletes pürék és még bébiétel is pillanatok alatt elkészíthetők. Az esti filmhez kiváló salsa szószt készíthet.

Egyszerű karbantartás

A Sencor aprító egyik legnagyobb előnye az egyszerű karbantartás. Az aprító penge és az 1,0 literes kapacitású tál könnyen szétszedhető és akár mosogatógépben is elmosható.

Háromszoros védelem és könnyű karbantartás

A motor csak akkor indul el, ha a készüléket megfelelően összeszerelték. Beépítésre került egy automatikus kikapcsolás funkció is, amikor eltávolítják a fedelet vagy amikor a motor túlmelegszik. Csúszásmentes lábak mindig stabil működést garantálnak. És minden bizonnyal örömmel fogja hallani, hogy a kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók.
Aprítók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 230 W
Jégtörő Nem
Sebességfokozatok száma (fokon) 1
Folyamatos szabályozás Nem
Edény anyaga Üveg
Védőbiztosíték Igen
Turbo mód Nem
Habverő tartozék Nem
Reszelés Nem
Magasság (cm) 25 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 20 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás