Aszalók

SFD 3109BK Aszalógép

  • 9 darab szárító szita tartozék 
  • Helytakarékos üzemeltetés, kevesebb szita használatával 
  • A szárító szita átmérője: 33 cm
25990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SFD 3109BK aszaló 9 db szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 33 cm átmérővel rendelkeznek és a szárítási szintek manuálisan állíthatók. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó borítás lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését.

Sokféle alapanyag szárítását teszi lehetővé

A Sencor SFD 3109BK szárítógép sokféle élelmiszer szárítását teszi lehetővé. A tágas szárítósziták 33 cm átmérőjűek, így nagyobb mennyiségű szárítási alapanyagot tudnak befogadni. A szárítógép házába épített ventilátor egyenletesen oszlatja el a meleg levegőt a szárító minden emeletén. Mindezt a hálók speciális rácsszerkezete teszi lehetővé.
 
Hús
Szárítsd kedvenc minőségi húsdarabjaid otthon. Élvezd a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Gyümölcs
Élvezd mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogod a zöldségchipset. Készíts kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Gyógynövények és virágok
Készíts gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatod teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Finomságok a házi állatoknak
Az általad választott összetevőkből készíthet kedvencének kiváló minőségű, jó alapanyagokkal teli finomságokat

Magvak, diófélék és különféle szárított finomságok
Az SFD 3109BK ételszárítóval különféle finomságokat készíthetsz, például kókuszos vagy fahéjas almapüréből készült finom habcsókokat, banán- és zabpogácsákat, különféle müzlikhez.

Letisztult design, egyszerű kezelhetőség

A Sencor SFD 3109BK aszaló 30 és 80 °C közötti hőmérsékleten száríthatod az élelmiszereket. Könnyedén beállíthatod a kívánt hőmérsékletet a működésjelző vezérlőgombbal. A szárítószűrők átlátszóak, így a szárítási fázis a folyamat során ellenőrizhető. További előny, hogy a rostákat a felhasználó igényeinek és a szárított élelmiszer típusának megfelelően két különböző magasságba lehet beállítani.

Egyszerű karbantartás

A szárítólapok kiváló minőségű és hőálló műanyagból készülnek. Moshatók mosogatógépben, de folyó víz alatt is öblíthető. Az átlátszó anyagnak köszönhetően a teljes szárítási folyamatot Te irányítod.

Csendes és energiatakarékos

A 250 W-os energiafogyasztása rendkívül alacsonynak számít. Nagy előnye a nagyon halk működés, mivel a szárító maximális zajszintje eléri a 20 dB(A).

Aszalók

Műszaki paraméterek

Sziták száma 9
Hőbiztosíték Igen
Teljesítmény (W) 250 W
Magasság (cm) 23,5 cm
Szélesség (cm) 33 cm
Mélység (cm) 33 cm
Tömeg 2,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Aszaló tálcák
SFX 21
Aszaló tálcák
Kompatibilis a SFD 2105WH és SFD 3109BK aszaló készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás