Aszalók

SFD 757GG Aszalógép

  • 5 db szárító szita, alaptartozék
  • Helytakarékos üzemeltetés, kevesebb szita használatával
  • A szárító szita átmérője: 23 cm
12 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SFD 757GG aszaló 5 db szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 230 mm átmérővel rendelkeznek és a szárítási szintek manuálisan állíthatók. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó borítás lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését.
 
Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Magvak, diófélék és különféle szárított finomságok
Az ételszárítóval különféle finomságokat készíthet, például kókuszos vagy fahéjas almapüréből készült finom habcsókokat, banán- és zabpogácsákat, különféle müzlikhez.

Tippek és tanácsok

A tökéletes szárítási folyamat érdekében javasoljuk, hogy jó minőségű, friss és alaposan megmosott élelmiszereket válasszon. Az alma elkészítése esetén távolítsa el a gyümölcs héját, vágja szeletekre, és közvetlenül szárítás előtt áztassa be két percig. Ezután hagyja a szárítóban. A szárításhoz olyan gombát válasszon, amely fiatal és friss. A száradási idő a mérettől függ, de általában 3-10 óra alatt tudja megszárítani a gombát.

Egyenletes szárítás minden szinten

A szárítógép közepén egy beépített ventilátor található, amely biztosítja az összes behelyezett hozzávaló egyenletes szárítását. A ventilátor meleg levegőt hoz létre a felső emeletekre és az oldalakra egyaránt. A sziták közötti magasságot 3 cm-re állíthatja, így minden méretű finomság elfér a szárítóban.

Csendes és energiatakarékos

A 250 W-os energiafogyasztása rendkívül alacsonynak számít. Nagy előnye a nagyon halk működés, mivel a szárító maximális zajszintje eléri a 20 dB(A).

Aszalók

Műszaki paraméterek

Sziták száma 5
Hőbiztosíték Igen
Teljesítmény (W) 250 W
Magasság (cm) 23 cm
Szélesség (cm) 23 cm
Mélység (cm) 23 cm
Tömeg 1,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás