Asztali ventilátorok

SFE 0773WH Vezeték nélküli, asztali ventilátor

  • 4000 mAh kapacitású akkumulátor
  • 4 sebességfokozat (csendes üzemmód / alacsony / közepes / magas)
  • Akár 15 óra töltésenként csendes üzemmódban
10% kedvezmény az sencor-10 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.06.03. és 2024.06.23. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából. 
14990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Kompakt és összecsukható, hordozható, vezeték nélküli és akkumulátorral működik. Ezek a Sencor SFE 0773WH akkumulátoros elegáns ventilátor az alapvető jellemzői. Csendes, mindig kéznél és készenlétben. Akár 15 órányi működést kínál csendes üzemmódban, és ha véletlenül lemerülne az akkumulátor, akkor sincs nagy baj. Az USB-C kábelen keresztül történő töltés kezeli a Pass-Through üzemmódot, így ventilátorunk töltés közben is frissít.

Kompakt kialakítás

A kialakítás jól átgondolt. A lábán lévő két csuklónak köszönhetően könnyedén összecsukható, illetve ideálisan irányítható a légáramlás. Összehajtogatva alig több mint 10 cm magasságot foglal el. Az elegáns pánt lehetővé teszi a könnyű tárolást vagy hordozást.

Vezeték nélküli akkumulátoros kialakítás

A termék vitathatatlan előnye, hogy vezeték nélkül működik. A tápellátást egy integrált Li-Ion akkumulátor biztosítja, hosszú élettartammal. Ráadásul a Direct Drive technológiának köszönhetően a készülék akkor is használható, ha az akkumulátor lemerült. Csak csatlakoztassa a ventilátort a töltőhöz, és kapcsolja be a Pass-Through üzemmódot és már használható is az eszköz  az akkumulátor töltése közben.

Egyszerű vezérlés

És mivel tudjuk, hogy a tökéletesség sok apró részletből áll, még egy apróságot hozzáadtunk: a ventilátor védőkosár közepén egy mechanikus vezérlő szolgál, amellyel beállítható, hogy a védőkosár forogjon-e és milyen gyorsan.

Frissítő szellő gyorsan még a legnagyobb melegben is

Intenzív légáramlást tud létrehozni, amely hatékonyan oszlatja el a frissítő szellőt akár 5,47 m3/perc sebességgel az egész helyiségben. A légteljesítmény két fokozatban történő beállítását teszi lehetővé. Egyszerűen kiválaszthatja a működés intenzitását a saját igényei szerint - enyhe, közepes vagy intenzív.

Zavartalan éjszakai alvás

Nem kell többé zavartalan alvásáért aggódnia. Tudjuk, hogy az alvás minősége elsődleges fontosságú, különösen a nyári melegben. Az általunk kínált ventilátor kifejezetten erőteljes és csendes működést biztosít a speciális légcsavaroknak köszönhetően. A készülék zajszintje maximum 46,5 dB(A), így éjszaka is biztonsággal használhatja, anélkül hogy felébredne a ventilátor kellemetlen zajára. Hagyja, hogy a ventilátorunk megteremtse a megfelelő hűvös környezetet, hogy teljes nyugalomban pihenhessen és élvezhesse a zavartalan alvást.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.
Asztali ventilátorok

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Asztali
Ventilátor átmérő 18 cm
Sebességfokozatok száma (fokon) 4
Állítható magasság Igen
Vízszintes forgás Nem
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 5 W
Magasság (cm) 28 cm
Szélesség (cm) 18,7 cm
Mélység (cm) 18,7 cm
Szín Fehér
Tömeg 0,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás