Asztali számológépek

SEC 311 Asztali számológép

  • Kettős áramellátás
  • 12 számjegyes kijelző
  • 3 gombos memória
A Sencor SEC 311/12 praktikus asztali számológép univerzális segédeszközként használható. Fő előnye a 12 számjegyű döntött LCD kijelző, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát és a számjegyek jó láthatóságát. A számológép változó jelekkel (+/-), négyzetgyök számítási lehetőséggel, háromgombos független memóriával, korrigálási és százalékszámítási, árrés és GT végösszeg funkciókkal, ezres helyiérték elválasztóval és dupla nulla (00) gombbal is rendelkezik. A kettős áramellátó rendszer (napelem és akkumulátor) biztosítja a megbízhatóságot az automata kikapcsolási funkció a hosszú élettartamot garantálja. A SEC 311 méretét tekintve 140 x 98 x 32 mm, amelyhez 110 g súly társul.

ASZTALI SZÁMOLÓGÉP

Az asztali számológépekkel gyorsan elvégezhetők különböző egyszerű számítások. Elegáns és egyszerű megjelenés miatt irodai és üzleti használatra egyaránt kiválóak.

MIT TUD EGY ASZTALI SZÁMOLÓGÉP?

Az asztali számológépek mindig kéznél vannak és az alapvető műveleteket gyorsan el lehet végezni velük. A nagyméretű kijelzőről könnyen és pontosan olvasható le a számolt eredményt. Mivel könnyű használni őket, kiválóak könyveléshez és pénztári munkához. Használhatod őket otthon is, a mindennapos gyors számításokhoz.
Asztali számológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ASZTALI
Független memória Igen
Tápellátás Duální
Magasság (cm) 3,2 cm
Szélesség (cm) 9,8 cm
Mélység (cm) 14 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás