Asztali számológépek

SEC 367/12 Asztali számológép

  • Kettős áramellátás
  • 12 számjegyes kijelző
  • Árrés- és százalékszámítás
3590 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEC 367/12 praktikus asztali számológép univerzális segédeszközként használható. Fő előnye a 12 számjegyű LCD kijelző, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát és a számjegyek jó láthatóságát. A számológép változó jelekkel (+/-), négyzetgyök számítási lehetőséggel, háromgombos független memóriával, korrigálási és árrés- és százalékszámítási funkciókkal, ezres helyiérték elválasztóval és dupla nulla (00) gombbal is rendelkezik. A kettős áramellátó rendszer (napelem és akkumulátor) biztosítja a megbízhatóságot az automata kikapcsolási funkció a hosszú élettartamot garantálja. A SEC 367/12 méretét tekintve 150 x 120 x 39 mm, amelyhez 120 g súly társul.

Asztali számológép

Az asztali számológépekkel gyorsan elvégezhetők különböző egyszerű számítások. Elegáns és egyszerű megjelenés miatt irodai és üzleti használatra egyaránt kiválóak.


Mit tud egy asztali számológép?

Az asztali számológépek mindig kéznél vannak és az alapvető műveleteket gyorsan el lehet végezni velük. A nagyméretű kijelzőről könnyen és pontosan olvasható le a számolt eredményt. Mivel könnyű használni őket, kiválóak könyveléshez és pénztári munkához. Használhatod őket otthon is, a mindennapos gyors számításokhoz.

 
Asztali számológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ASZTALI
Független memória Igen
Pontok száma 12
ADÓ számítás
Tápellátás Duální
Valutaváltó
Időszámítás
Ellenőrző és javító funkció
Kerek funkció
Magasság (cm) 15,2 cm
Szélesség (cm) 12 cm
Mélység (cm) 3,9 cm
Szín Szürke
Tömeg 130 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem LR44
SBA LR44 2BP
Alkáli elem LR44
1,5 V LR44 alkáli elem / 2 db-os kiszerelés / Alkáli kivitel 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás