Asztali számológépek

SEC 377/8 Asztali számológép

  • Kettős áramellátás
  • 8 számjegyes kijelző
  • 3 gombos memória
2790 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEC 377/8 praktikus asztali számológép univerzális segédeszközként használható. Fő előnye a 8 számjegyű LCD kijelző, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát és a számjegyek jó láthatóságát. A számológép változó jelekkel (+/-), négyzetgyök számítási lehetőséggel, négygombos független memóriával, korrigálási és százalékszámítási, funkciókkal, ezres helyiérték elválasztóval is rendelkezik. A kettős áramellátó rendszer (napelem és akkumulátor) biztosítja a megbízhatóságot az automata kikapcsolási funkció a hosszú élettartamot garantálja. A SEC 377/8 méretét tekintve 131 x 100 x 26 mm, amelyhez 90 g súly társul.

Asztali számológép

Az asztali számológépekkel gyorsan elvégezhetők különböző egyszerű számítások. Elegáns és egyszerű megjelenés miatt irodai és üzleti használatra egyaránt kiválóak.

Mit tud egy asztali számológép?

Az asztali számológépek mindig kéznél vannak és az alapvető műveleteket gyorsan el lehet végezni velük. A nagyméretű kijelzőről könnyen és pontosan olvasható le a számolt eredményt. Mivel könnyű használni őket, kiválóak könyveléshez és pénztári munkához. Használhatod őket otthon is, a mindennapos gyors számításokhoz.
Asztali számológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ASZTALI
Független memória Igen
Pontok száma 8
ADÓ számítás
Tápellátás Duální
Valutaváltó
Időszámítás
Ellenőrző és javító funkció
Kerek funkció
Magasság (cm) 13,1 cm
Szélesség (cm) 10 cm
Mélység (cm) 2,6 cm
Szín Fehér
Tömeg 95 g

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás