Asztali ventilátorok

SFE 2540SL Fém asztali ventilátor

  • Lapátkerék átmérő 25 cm
  • Kiváló minőségű krómozott acél
  • Első és hátsó fém védőrács
1
/
3
Szinte bárhol és bármikor
A 25 cm-es légcsavarok és a kompakt méretek szuper hatékony segítővé teszik a ventilátort még a legnagyobb melegben is, ráadásul könnyen kezelhető egyik helyről a másikra tudja helyezni. Az asztali ventilátor mérete: 310 x 260 x 380 mm. Az oszcillálás periodikusan ismétlődő mozgást jelent. A funkciónak köszönhetően a ventilátor teste 90°-os szögben kezd el üzemelni. Igény szerint a funkció kikapcsolható.
2
/
3
Frissítő szellő
Intenzív légáramlást tud létrehozni, amely hatékonyan oszlatja el a frissítő szellőt akár 36,6 m3/perc sebességgel az egész helyiségben. A légteljesítmény három fokozatban történő beállítását teszi lehetővé. Egyszerűen kiválaszthatja a működés intenzitását a saját igényei szerint - enyhe, közepes vagy intenzív.
3
/
3
Zavartalan éjszakai alvás
Talán mondani sem kell, hogy az alvás minőségének milyen fontos szerepe az életben. A magas hőmérsékletű nyári napokon gyakran szembesülhet kellemetlen hőérzettel, ami megzavarhatja az alvást. Az erőteljes és csendes a légcsavarok speciális kialakításának köszönhetően a készülék zajszintje maximum 56 dB(A). Így bátran használhatja éjszaka is, a készülék hangjára biztosan nem fog felkelni.
A Sencor SFE 2540SL kellemes hűvös szellőt és hűsítő felfrissülést biztosít a forró nyári napokban. Az asztali ventilátor 30 W teljesítményével és 3 különböző sebességi fokozattal áll rendelkezésedre. A 25 cm-es átmérővel rendelkező lapátokat fém védőráccsal szerelték fel. A kikapcsolható 90°-os automatikus horizontális forgás, és az állítható dőlésszög még kényelmessebbé teszi az eszköz használatát. A készülék prémium minőségű krómozott acélból készült.

Frissítő szellő gyorsan,  még a legnagyobb melegben is

Intenzív légáramlást tud létrehozni, amely hatékonyan oszlatja el a frissítő szellőt akár 36,6 m3/perc sebességgel az egész helyiségben. A légteljesítmény három fokozatban történő beállítását teszi lehetővé. Egyszerűen kiválaszthatod a működés intenzitását a saját igényeid szerint - enyhe, közepes vagy intenzív.

Szinte bárhol és bármikor

A 25 cm-es légcsavarok és a kompakt méretek szuper hatékony segítővé teszik a ventilátort még a legnagyobb melegben is, ráadásul könnyen egyik helyről a másikra tudja helyezni. Az asztali ventilátor mérete: 310 x 260 x 380 mm. Az oszcillálás periodikusan ismétlődő mozgást jelent. A funkciónak köszönhetően a ventilátor teste 90°-os szögben kezd el üzemelni. Igény szerint a funkció kikapcsolható.

Zavartalan éjszakai alvás

Talán mondani sem kell, hogy az alvás minőségének milyen fontos szerepe van az életedben. A magas hőmérsékletű nyári napokon gyakran szembesülhetsz kellemetlen hőérzettel, ami megzavarhatja az alvást. Az erőteljes és csendes a légcsavarok speciális kialakításának köszönhetően a készülék zajszintje maximum 56 dB(A). Így bátran használhatod éjszaka is, a készülék hangjára biztosan nem fogsz felkelni.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerekről egy erős és egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik, a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel lett felszerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.
Asztali ventilátorok

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Asztali
Ventilátor átmérő 25 cm
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Állítható magasság Nem
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Igen
Teljesítmény (W) 30 W
Magasság (cm) 31 cm
Szélesség (cm) 26 cm
Mélység (cm) 38 cm
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás