Asztali ventilátorok

SFE 4021BK Asztali ventilátor

  • 3 különböző fordulatszám
  • Lapátkerék átmérő 40 cm
  • Automatikus, vízszintes, 90°-os oszcilláló mozgás, kikapcsolható
A Sencor SFE 4021BK kellemes hűvös szellőt és hűsítő felfrissülést biztosít a forró nyári napokban. Az asztali ventilátor 40 W teljesítményével és 3 különböző sebességi fokozattal áll rendelkezésedre. A 40 cm-es átmérővel rendelkező lapátokat fém védőráccsal szerelték fel. A kikapcsolható 90°-os automatikus horizontális forgás, az állítható dőlésszög még kényelmessebbé teszi az eszköz használatát.

Frissítő szellő gyorsan, még a legnagyobb melegben is

Intenzív légáramlást tud létrehozni, amely hatékonyan oszlatja el a frissítő szellőt akár 39,5 m3/perc sebességgel az egész helyiségben. A légteljesítmény három fokozatban történő beállítását teszi lehetővé. Egyszerűen kiválaszthatod a működés intenzitását a saját igényeid szerint - enyhe, közepes vagy intenzív.

Szinte bárhol és bármikor

A 40 cm-es légcsavarok és a kompakt méretek szuper hatékony segítővé teszik a ventilátort még a legnagyobb melegben is, ráadásul könnyen egyik helyről a másikra tudod helyezni. Az asztali ventilátor mérete: 452 x 294 x 540 mm. Az oszcillálás periodikusan ismétlődő mozgást jelent. A funkciónak köszönhetően a ventilátor teste 90°-os szögben kezd el üzemelni. Igény szerint a funkció kikapcsolható.

Zavartalan éjszakai alvás

Talán mondani sem kell, hogy az alvás minőségének milyen fontos szerepe van az életedben. A magas hőmérsékletű nyári napokon gyakran szembesülhetsz kellemetlen hőérzettel, ami megzavarhatja az alvást. Az erőteljes és csendes a légcsavarok speciális kialakításának köszönhetően a készülék zajszintje maximum 57 dB(A). Így bátran használhatod éjszaka is, a készülék hangjára biztosan nem fogsz felkelni.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerekről egy erős és egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik, a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel lett felszerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.
Asztali ventilátorok

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Asztali
Ventilátor átmérő 40 cm
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Állítható magasság Nem
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Igen
Teljesítmény (W) 40 W
Magasság (cm) 54 cm
Szélesség (cm) 45,2 cm
Mélység (cm) 29,4 cm
Szín Fekete
Tömeg 3,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás