Autórádiók

SCT M750BWT CarPlay és Android Auto Display

  • Vezeték nélküli Android Auto és Apple CarPlay
  • Mobiltelefon-képernyő tükrözés
  • Tolató kamera funkció 
55 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Ismerje meg a Sencor SCT M750BWT vezeték nélküli Android Auto és Apple CarPlay támogatású autós multimédia rendszert, amely új szintre emeli járművének okos intelligens élményét. A készülék lehetővé teszi mobiltelefonjának képernyőjének tükrözését, így könnyedén kezelheti az autós alkalmazásokat és navigációt a 7 hüvelykes IPS technológiával ellátott érintőképernyőn.

Tiszta, részletgazdag felbontás

A hihetetlenül tiszta és részletgazdag HD 1024 x 600 képpontos felbontásnak köszönhetően a kijelzőn minden információt könnyen leolvashat. A nappali és éjjeli mód lehetővé teszi a kijelző megfelelő beállítását az aktuális fényviszonyoknak megfelelően. A vezeték nélküli csatlakozóval és automatikus újracsatlakozással felszerelt rendszer egyszerűen kezelhető, így a vezetésre koncentrálhat. A hangvezérlés tovább növeli a kényelmet, így a funkciók intuitív vezérlése még egyszerűbb.

Csatlakoztatás egyszerűen

A tökéletes kompatibilitás érdekében az Android 10/iOS 8 és újabb rendszerekkel egyaránt működik. A beépített WiFi: 5.0 GHz és Bluetooth 5.0 lehetővé teszi a zökkenőmentes internetkapcsolatot és a zenehallgatást okostelefonjáról. A multimédia rendszer kiváló minőségű tolókamerával van ellátva, amely 720P felbontásban készít képeket és észleli a hátramenet jelét, így még könnyebbé és biztonságosabbá teszi a parkolást.

Részletek amik fontosak

A chipset és 1 GB DDR3 RAM memória garantálják a gyors és zökkenőmentes működést, míg a készülék számos audio-video formátumot támogat, beleértve az AVI-t, MPEG-t, MKV-t, MP4-et, FLV-t, MP3-at, WMA-t, AAC-t, AC3-at, OGG-t, REAL AUDIO-t, FLAC-ot és APE-t. A rendszer további előnye, hogy a hang vezeték nélküli továbbítását a jármű hangszóróiba FM frekvencián keresztül biztosítja, valamint handsfree Bluetooth hívást és beépített mikrofont is tartalmaz.

Mi van a csomagban?

A csomag tartalmazza a 360 fokos mágneses tartót a szélvédőre és szellőzőrácsra, 12-24 V adaptert két USB-porttal, USB-C tápkábelt, Jack 3,5 mm kábelt és tolókamerát, így minden kiegészítő a kényelmes és modern autós élményért rendelkezésre áll. A rendszer mérete 180 x 117 x 15 mm, és a főegység tömege 290 g. A tápellátás DC 12-24 V, Max. 3 A.
Autórádiók

Műszaki paraméterek

LCD kijelző inch/cm 7
Mechanika Nem
Bluetooth Igen
AUX csatlakozó Igen
USB Igen
Magasság (cm) 11,7 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 1,5 cm
Tömeg 0,29 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás