Vissza Autórádiók
Autórádiók

SCT 9411BMR Bluetooth autórádió

  • 7” színes, érintőképernyős LCD kijelző
  • Bluetooth v2.1 adatkapcsolat
  • USB / SD / MMC és A/V csatlakoztatási lehetőségek
89990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SCT 9411 BMR autórádió 7" LCD érintő kijelzővel és Bluetooth csatlakozással elérhető autósrádió. A 16:9 széles képátmérőjű képernyőn 800×480 felbontásban a videókat és képeket, és persze az éppen játszott zenével kapcsolatos információkat van lehetősége megjeleníteni. A zene streamelhető vezeték nélkül Bluetoothon keresztül, USB flash lemezről vagy SD memóriakártyáról.

Bluetooth technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. A Sencor SCT 9411BMR a Bluetooth 2.1 A2DP szabványt használja, amely tökéletes a zene és telefonbeszélgetés átvitelére.

Beépített rádió FM tuner RDS rendszerrel

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 18 FM és 12 AM programhely áll a rendelkezésére. Az Európai Műsorsugárzók Uniója által kiadott kommunikációs protokoll szabvány, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt. Az RDS-rendszer többfajta információt ír le, például időt, műfajt és előadót, illetve rádióállomás-azonosítást is.

A tökéletes hangzás érdekében

Az akár 4x 40 W elérhető teljesítmény maximális kimeneti szintje 2 Vrms. A jel és zaj arányérték 65 dB. A működési frekvencia tartomány: 20 Hz – 20 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok vagy az egyénileg beállítható magas és basszus hangok.

Támogatott videó-, zene- és képformátumok:

  • Zeneformátumok: MP3, WMA, OGG, Vorbis, FLAC, APE, AAC, AC3, DTS, PCM, RA
  • Videóformátumok: MKV, AVI, MOV/MP4, ASF, FLV, RMVB, MPG/VOB, WMV, 3GP, DAT
  • Képek: JPEG, GIF, BMP, PNG, TIFF

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOS

A Sencor számos csatlakozóval szerelte fel a SCT 9411BMR autórádiót. Lehetősége van USB csatlakoztatására, használhat SD/MMC memóriakártyát egyaránt. A technikai csatlakozók közül ki kell emelni az elülső A/V bemenetet, az akár a hátsó kamerához tartozó csatlakozót, de a nélkülözhetetlen RCA, Subwoofer, ISO csatlakozók szintén megtalálhatók. A kényelmes használatról még egy távirányító is gondoskodik.

Színes LCD kijelző

A 7” méretű, 800 x 480 pixeles felbontással rendelkező LCD kijelző képaránya 16:9. Szükség esetén még tolatókamera is csatlakoztatható hozzá. A készüléke előlapja teljes mértékben levehető, és biztonságba helyezhető. 6 különböző háttérvilágítási színből választhat, a zöld, kék, sárga, azúr, lila és fehér színek közül.
Autórádiók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (RMS) 4x40 W
LCD kijelző inch/cm 7
Térkép lefedettség Nem
FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 12
Mechanika Nem
Bluetooth Igen
Kártya foglalat SD/SDHC
Távirányító Igen
Kormánykerék-vezérléshez tervezve Nem
AUX csatlakozó Igen
Mélynyomó kimenet Igen
Erősítő kimenet
USB Igen
Billentyű háttérvilágítás Több színben
Magasság (cm) 5 cm
Szélesség (cm) 17,8 cm
Mélység (cm) 17,6 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás