Automata kávéfőzők

SES 8000 Automata kávéfőző

  • Vékony és kompakt kialakítás
  • 20 bar nyomáson történő kávéfőzés
  • Latté és krémes cappuccino egyetlen gombnyomásra
  • 750 ml-es tejtartály
149990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SES 8000 egy automata kávéfőző LED panellel és érintős gombokkal az egyszerű kezelés érdekében. Akár 20 bar nyomásra is képes a tökéletes kávé íz elérése érdekében. Egy érintéssel ízletes latte és krémes cappuccino készíthető mikro tejhabbal. A kávéfőzőhöz egy 750 ml-es Tritan tartály jár, amely tej vagy egyéb növényi italok tárolására alkalmasak. A tartályok hűtőben tartható. A kávéfőző nagyon elegáns, karcsú és kompakt méretű mindössze 188 mm széles, így konyhája díszévé válik. Az 1,5 literes víztartály biztosítja a gondtalan kávéfőzés lehetőségét.

Kávéfőzési programok széles skálája

A Sencor számos praktikus programmal szerelte fel a kávéfőzőt, amelyekkel kiváló kávéházi minőségű kávét készíthet. A mikro buborékos tejhabhoz készítéséhez tritán tejtartály biztosít, így remek krémes tejeskávé, latté és cappuccino készíthető. Még a fekete kávé szerelmesei is megtalálják kedvükre valót az Espresso és Lungo programokkal. Egyetlen érintés elegendő egy tökéletesen átgondolt folyamat elindításához, nemcsak a kávéitalok széles választékához, hanem a melegvíz funkcióval rendelkező teához vagy Americano-hoz is.

Kávé készítése akár 20 Bar nyomással

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 20 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

Kávé őrlés művészete

Az espresso tökéletes ízének másik fontos pontja a frissen őrölt kávé. A Sencor automata kávéfőzője öt különböző fokozattal működő rozsdamentes acél darálóval lett felszerelve, amivel egyszerűen beállíthatja az Ön igényei szerint megfelelő méretű őrleményt. A legjobb az arany középút, sem túl sok, sem túl kevés, így a végeredmény egy ízletes és picit "tejszínes" csésze kávé. A kávétartályba akár 200 g friss kávét tud elhelyezni, a praktikus fedő megakadályozza a kávészemek tárolása miatti minőségi romlását.

Csak egy gombnyomásra van szüksége az érintőképernyős LED-kijelző vezérléséhez

Csak egy érintés szükséges az induláshoz! Az érintőképernyős színes LED-vezérlés elegáns, tiszta és intuitív! Elindíthatja az Espresso-t és a Lungo-t egyetlen gombnyomással. Forró víz funkció az americano vagy tea készítéséhez. Fontos jellemző az állítható magasságú kávé / víz kifolyó nagyobb és kisebb csészékhez egyaránt, valamint a meg kell említeni a csésze megvilágítási funkciót is.

A Thermoblock rendszer ellenőrzi a helyes vízhőmérsékletet

A vízhőmérséklete is fontos szempont a kávéfőzés esetén. Az eszpresszó készítéséhez ideális hőmérséklet 90 ° C. A Thermoblock fűtőrendszer szabályozza az optimális vízhőmérsékletet, hogy a kávé mindig a legjobb legyen.

Automatikus figyelmeztetések

A működést segítő figyelmeztetések, minden esetben külön ikonok segítségével jelzik Ön részére amikor a víztartályból elfogyott a víz, kifogyott a szemeskávé vagy ha megtelt a zacc tartály. De külön ikon figyelmezteti az időszakos rendszer tisztításra is, amely a beépített öntisztító funkció segítségével egyszerűen elvégezhető.
Automata kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 20 bar
Eszpresszó típus Automata
Kijelző Nem
Forró víz funkció Igen
Forgatható gőzfúvóka Nem
Auto-cappuccino Igen
Csészemelegítő Nem
Kapszula felhasználás Nem
Kávédaráló Igen
Őrölt kávé használata
Automatikus vízkőtelenítés Igen
Teljesítmény (W) 1 350 W
Magasság (cm) 43,5 cm
Szélesség (cm) 19 cm
Mélység (cm) 32 cm
Szín Fekete/Szürke
Tömeg 8,7 kg
Aroma rendszer
Automatikus ölbítés Igen

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás