Automata kávéfőzők

SES 7018BK Automata kávéfőző

  • Prémium és egyszerűen kezelhető, érintőgombos színes LED panel
  • Keskeny és kompakt méret - 180 mm széles
  • 19 bar nyomás a kitűnő kávéhoz
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SES 7018BK egy automata kávéfőző színes LED panellel és érintős gombokkal az egyszerű kezelés érdekében. Akár 19 bar nyomásra is képes a tökéletes kávé íz elérése érdekében. Egy érintéssel ízletes espresso, egy hosszú kávé vagy akár forró víz készíthető. A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 19 bar. A kávéfőző nagyon elegáns, karcsú és kompakt méretű, így konyhája díszévé válik.

Állítható őrlési finomság

A Sencornál tudják, hogy mindenki másképpen szereti a kávét. A frissen őrölt kávé őrlési finomsága is befolyásolja a végső ízt, így a kávéfőző 5 különböző őrlési fokozatot kínál Önnek, amelyet ízlése szerint állíthat be. A kávészemeket egy strapabíró rozsdamentes acél őrlő készíti elő, hogy a végeredmény maximálisan garantált kávéaroma legyen.

Egyszerű kezelés a színes LED kijelzőnek és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően

A tökéletes csésze kávé csak egyetlen gombnyomásra. Az érintőképernyős színes LED-vezérlés elegáns, tiszta és intuitív! Az intelligens jelzőikonoknak köszönhetően felhívja a figyelmet az üres víz- vagy kávébab tartályra, de értesítést kap abban az esetben is, ha a zacc tartály telt meg vagy a rendszer karbantartásának elvégzése szükséges, amely a beépített öntisztító funkció segítségével egyszerűen elvégezhető.  Ezen kívül rendelkezésre áll egy gyors mód az instant kávé elkészítéséhez és egy gazdaságos ECO mód egyaránt.

Kiegészítő tulajdonságok, funkciók az Ön kényelméért

A Thermoblock fűtőrendszer szabályozza az optimális vízhőmérsékletet, hogy a kávé mindig a legjobb legyen. Fontos megemlíteni az állítható magasságú kávé / víz kifolyót, ami a nagyobb és kisebb csészékhez egyaránt könnyedén igazítható. Az egyszerűen utántölthető 1,1 literes kapacitású víztartály segítségével a kedvenc itala mindig friss vízből készíthető el, a kávébab tartály maximális kapacitása pedig 150 g, amit egy aromazáró fedéllel zárhat le.

Könnyű karbantartás az öntisztító funkciónak köszönhetően

A beépített öntisztító funkciónak köszönhetően a készülék karbantartása egyszerűen elvégezhető. De bizonyos alkatrészek tisztítása például a főzőegység, akár mosogatógép segítségével is elvégezhető. A könnyen csatlakoztató cseppgyűjtő tálca minden csepp folyadékot felfog, így a konyhabútor makulátlan tisztaságú marad.
Automata kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 19 bar
Eszpresszó típus Automata
Kijelző Igen
Forró víz funkció Igen
Forgatható gőzfúvóka Nem
Auto-cappuccino Nem
Csészemelegítő Nem
Víztartály kapacitása 1,1 l
Kávédaráló Igen
Őrölt kávé használata
Automatikus ölbítés Nem
Automatikus vízkőtelenítés Igen
Teljesítmény (W) 1 470 W
Magasság (cm) 31,5 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 41 cm
Szín Fekete
Tömeg 7,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás