Automata kávéfőzők

SES 7210WH Automata kávéfőző

  • Prémium színű LED panel érintőgombokkal
    Állítható kávéerősség (7g, 8g, 10g)
    Vékony és kompakt méret, 180 mm
136990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SES 7010WH egy automata kávéfőző színes LED panellel és érintős gombokkal az egyszerű kezelés érdekében. Akár 19 bar nyomásra is képes a tökéletes kávé íz elérése érdekében. Egy érintéssel ízletes espresso és akár egy hosszabb és erősebb lungo kávét készíthet. A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 19 bar. A kávéfőző nagyon elegáns, karcsú és kompakt méretű, így konyhája díszévé válik.

Állítható őrlési finomság és kávéintenzitás

A Sencornál tudják, hogy mindenki másképpen szereti a kávét. Ezért az igényei szerint választhatja ki a kedvenc itala elkészítéséhez szükséges őrlési tömeget 7, 8 vagy 10 gramm közül. Minél több a súly, annál erősebb lesz a kávé. Még a frissen őrölt kávé őrlési finomsága is befolyásolja a végső ízt, így a kávéfőző 5 különböző őrlési fokozatot kínál Önnek, amelyet ízlése szerint állíthat be. A kávészemeket egy strapabíró rozsdamentes acél őrlő készíti elő, hogy a végeredmény maximálisan garantált kávéaroma legyen. 

Egyszerű kezelés a színes LED kijelzőnek és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően

A tökéletes csésze kávé csak egyetlen gombnyomásra. Az érintőképernyős színes LED-vezérlés elegáns, tiszta és intuitív! Az intelligens jelzőikonoknak köszönhetően felhívja a figyelmet az üres víz- vagy kávébab tartályra, de értesítést kap abban az esetben is, ha a zacc tartály telt meg vagy a rendszer karbantartásának elvégzése szükséges, amely a beépített öntisztító funkció segítségével egyszerűen elvégezhető.  Ezen kívül rendelkezésre áll egy gyors mód az instant kávé elkészítéséhez és egy gazdaságos ECO mód egyaránt.

Kiegészítő tulajdonságok, funkciók az Ön kényelméért

A Thermoblock fűtőrendszer szabályozza az optimális vízhőmérsékletet, hogy a kávé mindig a legjobb legyen. Fontos megemlíteni az állítható magasságú kávé / víz kifolyót, ami a nagyobb és kisebb csészékhez egyaránt könnyedén igazítható, valamint a csésze megvilágítási funkciót is. Az egyszerűen utántölthető 1,1 literes kapacitású víztartály segítségével a kedvenc itala mindig friss vízből készíthető el, a kávébab tartály maximális kapacitása pedig 150 g, amit egy aromazáró fedéllel zárhat le.

Könnyű karbantartás az öntisztító funkciónak köszönhetően

A beépített öntisztító funkciónak köszönhetően a készülék karbantartása egyszerűen elvégezhető. De bizonyos alkatrészek tisztítása például a főzőegység, akár mosogatógép segítségével is elvégezhető. A könnyen csatlakoztató cseppgyűjtő tálca minden csepp folyadékot felfog, így a konyhabútor makulátlan tisztaságú marad.
Automata kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 19 bar
Eszpresszó típus Automata
Kijelző Igen
Forró víz funkció Igen
Auto-cappuccino Nem
Kapszula felhasználás Nem
Kávédaráló Igen
Automatikus ölbítés Igen
Automatikus vízkőtelenítés Nem
Teljesítmény (W) 1 470 W
Magasság (cm) 31,5 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 41 cm
Szín Fekete - Fehér
Tömeg 7,8 kg
Forgatható gőzfúvóka Nem
Csészemelegítő Nem
Őrölt kávé használata
Aroma rendszer Nem

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás