Autórádiók

SCT 5051BMR Bluetooth autórádió

  • Bluetooth v2.1 adatkapcsolat
  • USB / SD és AUX csatlakozási lehetőség
  • Levehető előlap
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SCT 5051 BMR USB pendrive-ról vagy SD memóriakártyáról képes zenét lejátszani. A telefonjáról is hallgathat zenéket utazásai során a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően, valamit választhat a 18 FM állomás és a 12 AM sáv közül. A Sencor SCT 5051BMR képes a legtöbb típusú hangfelvétel lejátszására, beleértve az MP3, WMA, WAV, valamint a FLAC formátumokat is.  A készüléke előlapja teljes mértékben levehető, és biztonságba helyezhető. Több színű megvilágítással rendelkezik.

Beépített rádió FM tuner és RDS – Radio Data System

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. Az Európai Műsorsugárzók Uniója által kiadott kommunikációs protokoll szabvány, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt. Az RDS-rendszer többfajta információt ír le, például időt, műfajt és előadót, illetve rádióállomás-azonosítást is.

Bluetooth technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. A Sencor SCT 9411BMR a Bluetooth 2.1 A2DP szabványt használja, amely tökéletes a zene és telefonbeszélgetés átvitelére.

A tökéletes hangzás érdekében

Az akár 4x 40 W elérhető teljesítmény maximális kimeneti szintje 2 Vrms. A jel és zaj arányérték 50 dB. A működési frekvencia tartomány: 20 Hz – 20 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített 2 sávos hangszínszabályozó módok vagy az egyénileg beállítható magas és basszus hangok.

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A Sencor számos csatlakozóval szerelte fel a SCT 5051BMR autórádiót. Lehetősége van USB csatlakoztatására, használhat SD/MMC memóriakártyát egyaránt. A technikai csatlakozók közül ki kell emelni az elülső A/V bemenetet, az RCA, Subwoofer, ISO csatlakozók szintén megtalálhatók.
Autórádiók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (RMS) 4x40 W
Térkép lefedettség Nem
FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 18
Mechanika Nem
Bluetooth Igen
Kártya foglalat SD
Távirányító Nem
Kormánykerék-vezérléshez tervezve Nem
AUX csatlakozó Igen
Mélynyomó kimenet Nem
Erősítő kimenet
USB Igen
Billentyű háttérvilágítás Több színben
Magasság (cm) 5 cm
Szélesség (cm) 17,8 cm
Mélység (cm) 10 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás