Autórádiók

SCT 6011DBMR Bluetooth autórádió

  • Bluetooth v2.1 adatkapcsolat
  • DAB+
  • USB / SD/MMC / AUX csatlakozók
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SCT 6011DBMR autórádió stílusos megjelenésével, kék LED-es háttér-világítással kiváló tartozéka lesz autójának. A rádió egy 32 GB-os USB porttal rendelkezik, ezen felül támogatja a SD / MMC memóriakártyákat szintén 32GB méretig. Gondtalanul hallgathatja kedvenc zenéit MP3, WMA, FLAC, WAV és AAC formátumban. A készülék DAB + hangolással rendelkezik, valamint PLL digitális FM/AM tunerrel a gondtalan rádióhallgatásért, Bluetooth 2.1 lehetőségnek köszönhetően pedig telefonhívásait is fogadhatja autójában. A rádió maximum 4 X 40 Watt teljesítményű hangszórókkal használható. A készüléke előlapja teljes mértékben levehető, és biztonságba helyezhető. Kék színű megvilágítással rendelkezik.

Beépített rádió FM tuner és RDS – Radio Data System

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. Az Európai Műsorsugárzók Uniója által kiadott kommunikációs protokoll szabvány, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt. Az RDS-rendszer többfajta információt ír le, például időt, műfajt és előadót, illetve rádióállomás-azonosítást is.

A tökéletes hangzás érdekében

Az akár 4x 40 W elérhető teljesítmény maximális kimeneti szintje 2 Vrms. A jel és zaj arányérték 50 dB. A működési frekvencia tartomány: 20 Hz – 20 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített 7 sávos hangszínszabályozó módok vagy az egyénileg beállítható magas és basszus hangok.

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A Sencor számos csatlakozóval szerelte fel a SCT 6011DBMR autórádiót. Lehetősége van USB csatlakoztatására, használhat SD/MMC memóriakártyát egyaránt. A technikai csatlakozók közül ki kell emelni az elülső A/V bemenetet, az RCA, Subwoofer, ISO csatlakozók szintén megtalálhatók. A kényelmes használatról még egy távirányító is gondoskodik.
Autórádiók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (RMS) 4x40 W
Térkép lefedettség Nem
FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 18
Mechanika Nem
Bluetooth Igen
Kártya foglalat SD/SDHC/SDXC
Távirányító Igen
Kormánykerék-vezérléshez tervezve Nem
AUX csatlakozó Igen
Mélynyomó kimenet Nem
Erősítő kimenet
USB Igen
Billentyű háttérvilágítás Kék
Magasság (cm) 5 cm
Szélesség (cm) 17,8 cm
Mélység (cm) 10 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás