Autórádiók

SCT 3018MR Autórádió

  • MP3/WMA lejátszó
  • USB/SD/MMC bemenet
  • Teljes egészében levehető előlap
15490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCT 3018MR autórádió stílusos megjelenésével, piros LED-es háttér-világítással kiváló tartozéka lesz autójának. A rádió egy 32 GB-os USB porttal rendelkezik, ezen felül támogatja a SD / MMC memóriakártyákat szintén 32GB méretig. Gondtalanul hallgathatja kedvenc zenéit MP3, WMA, FLAC, WAV és AAC formátumban. A készülék előlapja teljes mértékben levehető, és biztonságba helyezhető.

Beépített rádió FM tuner és RDS – Radio Data System

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. Az Európai Műsorsugárzók Uniója által kiadott kommunikációs protokoll szabvány, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt. Az RDS-rendszer többfajta információt ír le, például időt, műfajt és előadót, illetve rádióállomás-azonosítást is.

A tökéletes hangzás érdekében

Az akár 4x 40 W elérhető teljesítmény maximális kimeneti szintje 2 Vrms. A jel és zaj arányérték 85 dB. A működési frekvencia tartomány: 20 Hz – 20 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített sávos hangszínszabályozó módok vagy az egyénileg beállítható magas és basszus hangok.

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A Sencor számos csatlakozóval szerelte fel a SCT 3018MR autórádiót. Lehetősége van USB csatlakoztatására, használhat SD/MMC memóriakártyát egyaránt. A technikai csatlakozók közül ki kell emelni az elülső A/V bemenetet, az RCA, Subwoofer, ISO csatlakozó
Autórádiók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (RMS) 4x40 W
Térkép lefedettség Nem
FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 30
Mechanika Nem
Bluetooth Nem
Kártya foglalat SD
Távirányító Igen
Kormánykerék-vezérléshez tervezve Nem
AUX csatlakozó Igen
Mélynyomó kimenet Nem
Erősítő kimenet
USB Igen
Billentyű háttérvilágítás Piros
Magasság (cm) 5 cm
Szélesség (cm) 17,8 cm
Mélység (cm) 10 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás