Hűtőtáskák

SCM 4233BL Autós hűtőtáska

  • Nagy, 33 literes belső tér
  • Kihúzható fogantyú és nagy kerekek a kényelmes mozgatáshoz
  • Hűtés és fűtés üzemmód
A Sencor SCM 4233BL autós hűtőtáska a legtökéletesebb kiegészítője egy pikniknek, strandolásnak utazásnak. A nagy 33 literes belső terű táska egyaránt alkalmas hűtő és fűtő üzemmódra, ezzel is az Ön teljeskörű kényelmét biztosítva. Lehajtott fedéllel kilenc darab 1,5 literes, vagy öt darab 2 literes PET palack hűthető. A kihúzható fogantyú és nagy kerekek kényelmes mozgatási lehetőséget nyújtanak. Használhatja autóban és otthonában is, köszönhetően a két különböző tápfeszültségű kialakításnak.

Hűtési és melegítési funkció

A beépített Peltier-rendszer lehetővé teszi a hűtést és a melegítést. A hatékony és jó minőségű szigetelésnek köszönhetően a hideg / meleg levegő nehezebben tud távozni. A LED-es világítás mindkét üzemmódot jelzi, így mindig tudhatja, hogy hűt vagy melegít. A zöld szín a hűtést, míg a piros szín a melegítést jelzi.

Könnyű és praktikus szállítás

Számos dolog hozzájárul a könnyű kezeléshez és szállításhoz. Beépítésre került két kerék, mely a szállításban jelent nagy segítséget. Az Ön kényelmét szolgálja a teleszkópos kialakítású állítható, mely egy masszív, ergonomikus fogantyúval lett felszerelve. A kivehető elválasztó rács, nagyobb belső tér kihasználhatóságot eredményez.

ECO üzemmód

A hűtőtáska energia besorolása F osztály. Amely azt jelenti, hogy működtetéséhez, szinte minimális fogyasztás párosul. Használhatja akár autóban 12 V feszültségről üzemeltetve vagy akár otthonában a 220 V hálózatról. Hosszú élettartamú, szénkefe nélküli motorral szerelt szellőztető rendszer.

Intelligens zárórendszer!

A fedél nyitásához a fogantyút le kell hajtani, és utána már egyszerűen nyitható vagy zárható a hűtőtáska. A fedél nyitott helyzetben rögzül, nem okoz kézsérülést a véletlenül lezáródó fedél sem.
Hűtőtáskák

Műszaki paraméterek

Energia osztály F
Szín Kék
Kialakítás Autós hűtőtáska
A hűtőszekrény űrtartalma (l) 33 l
Zajkibocsátási osztály D
Éves energiafogyasztás 95 kWh
Tápellátás 230V + 12V
Zajszint 57 dB
Magasság (cm) 48,8 cm
Szélesség (cm) 45,6 cm
Mélység (cm) 34,3 cm
Tömeg 7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Information sheet /EN/
Információs lap
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás