Hűtőtáskák

SCM 2130 Autós hűtőtáska

  • Belső térfogat 30 l (fedél lezárása után 29 l)
  • Hűtés és fűtés üzemmód
  • 3 tápellátási lehetőség (230 V / 12 V autó aljzatról / USB aljzatról)
38990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Tegyen meg mindent az utazási kényelemért, és szerezzen be egy praktikus és erős SCM 2130 autós hűtőtáskát a Sencortól. Nemcsak praktikus, hanem kompakt kialakítású, így utazásokon, nyaralásokon vagy akár a nyaralóban is az Ön kényelmét fogja szolgálni. A kis súlya és széles fogantyúja, ami nagyon könnyen kezelhetővé teszi. Ezentúl mindig kéznél lesz minden étel és ital. Kompakt méretei ellenére nagy térfogattal büszkélkedhet, a kapacitása maximálisan 30 liter. A hűtőtáska három különböző módon is táplálható és előnye, hogy 2 különböző üzemmód áll a rendelkezésére. Hűtés, amivel a táska belsejében a hőmérsékletet akár 20°C-kal alacsonyabbra tudja hűteni, mint a külső hőmérséklet. És a fűtési mód , amely maximális teljesítmény esetén akár 60 °C teljesítményt is elér.

Tágas belső tér és kis súly

A termék előnye természetesen az utazásra alkalmas kialakítása. Így értékelni fogja, hogy a hűtőtáska nagyon kis súlyú, és valóban sok minden fér el benne. Súlya mindössze 5,1 kg, térfogata eléri a 30 l-t. Kényelmesen elhelyezhet benne mindent, amit csak akar.

Hideg vagy kellemesen meleg italok és ételek bárhol és bármikor

Egy hűtőtáskának képesnek kell lennie egy fontos dologra, az természetesen a hőmérséklet alacsonyon tartása. Ez a készülék azonban a tartalmát fel is tudja melegíteni! A Sencor minőségi hűtőegységgel látta el a készüléket, amely biztosítja, hogy a tartalom hőmérséklete akár 20 °C-kal is alacsonyabb legyen a külső hőmérséklethez képest. Az alacsony hőmérséklet még jobban megmarad, ha a mellékelt hűtőbetéteket az aljára helyezi. A kiváló minőségű hőszigetelés is segíti az eredményt. A fűtési mód az ételeket vagy italokat melegen tartja akár 60 °C-ig. Nem kell maximumra fűteni vagy hűteni? Váltson ECO módba, amely energiát takarít meg.

Többféle energiaellátási lehetőség minden helyzetben

A tápellátás esetében a Sencor egy nagyon hatékony megoldással állt elő. Mivel ezt a terméket elsősorban utazásokhoz és kirándulásokhoz tervezték, pontosan 3 lehetőség van az áramellátásra. Akár egy 12V-os autós aljzathoz csatlakoztatott kábel segítségével, ami a leggyakrabban az autókban található. Vagy USB-kábellel is tölthető külső áramforrásról. Választhatja a szabványos módot is, és kábellel csatlakoztathatja a hűtőtáskát egy 220 V-os konnektorhoz. Ugyanakkor természetesen a hűtőtáskát biztosítékkal látták el, amely képes érzékelni, hogy a vett feszültség megfelelő-e. Ha nem, a készülék automatikusan biztonságosan kikapcsol. Ez a biztosíték így megakadályozza azt a helyzetet, amikor a rossz feszültség gyorsan lemeríti az autó akkumulátorát. 

Kompakt méretek és kis tömeg

Ezt a készüléket nagyon könnyű kezelhetőségre tervezték. Így könnyedén magával viheti bárhová. Vízre, kirándulásra, nyaralásra. Praktikus fogantyúja könnyű hordozhatóságot biztosít. De a fedél támasztóként is funkcionál. Csak nyomja az alsó széléhez. Így sokkal könnyebben megtalálhatja a benne lévő finomságokat és italokat. Ön is elégedett lesz ennek a készüléknek a csendjével. Nem haladja meg a 42 dB-t. A karbantartás is meglehetősen egyszerű. Használat után csak törölje le a felületét egy nedves szivaccsal vagy ronggyal.

Csomag tartalma

  • Autós hűtőtáska
  • 12 V-os tápkábel
  • 220 V-os tápkábel
  • USB tápkábel
  • 2 hűtőbetét

 

Hűtőtáskák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Autós hűtőtáska
A hűtőszekrény űrtartalma (l) 29 l
Tápellátás 230V + 12V
Magasság (cm) 44 cm
Szélesség (cm) 46 cm
Mélység (cm) 29,2 cm
Tömeg 5,1 kg
Energia osztály F
Szín Zöld
Zajkibocsátási osztály A

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás