Vissza Hűtőtáskák
Hűtőtáskák

SCM 4233BL-EUE3 Autós hűtőtáska

  • Modern dizájn, nagy belső térrel, 33 l
  • Kihúzható fogantyú és nagy kerekek a kényelmes mozgatáshoz
  • Hűtés és fűtés üzemmód
A Sencor SCM 4233BL-EUE3 autós hűtőtáska a legtökéletesebb kiegészítője egy pikniknek, strandolásnak vagy utazásnak. A nagy 33 literes belső terű táska egyaránt alkalmas hűtő és fűtő üzemmódra, ezzel is a teljeskörű kényelmedet biztosítva. Lehajtott fedéllel kilenc darab 1,5 literes, vagy öt darab 2 literes PET palack hűthető. A kihúzható fogantyú és nagy kerekek kényelmes mozgatási lehetőséget nyújtanak. Használhatod autóban és otthonodban is, köszönhetően a két különböző tápfeszültségű kialakításnak. Energiaosztály besorolása: E. 

Hűtési és melegítési funkció

A beépített Peltier-rendszer lehetővé teszi a hűtést és a melegítést. A hatékony és jó minőségű szigetelésnek köszönhetően a hideg / meleg levegő nehezebben tud távozni. A LED-es világítás mindkét üzemmódot jelzi, így mindig tudhatod, hogy hűt vagy melegít. A zöld szín a hűtést, míg a piros szín a melegítést jelzi.

Könnyű és praktikus szállítás

Számos dolog hozzájárul a könnyű kezeléshez és szállításhoz. Beépítésre került két kerék, mely a szállításban jelent nagy segítséget. Szintén a Te kényelmedet szolgálja a teleszkópos kialakítású állítható, mely egy masszív, ergonomikus fogantyúval lett felszerelve. A kivehető elválasztó rács a belső tér nagyobb kihasználhatóságát eredményezi.

ECO üzemmód

A hűtőtáska energia besorolása F osztály. Ez azt jelenti, hogy működtetéséhez szinte minimális fogyasztás párosul. Használhatod akár autóban 12 V feszültségről üzemeltetve, vagy akár otthonodban a 220 V hálózatról. Hosszú élettartamú, szénkefe nélküli motorral felszerelt szellőztető rendszerrel rendelkezik.

Intelligens zárórendszer

A fedél nyitásához a fogantyút le kell hajtani, és utána már egyszerűen nyitható vagy zárható a hűtőtáska. A fedél nyitott helyzetben rögzül, így az nem okoz kézsérülést, ha véletlenül lezáródik.
Hűtőtáskák

Műszaki paraméterek

Energia osztály E
Kialakítás Autós hűtőtáska
A hűtőszekrény űrtartalma (l) 33 l
Tápellátás 230V + 12V
Magasság (cm) 34 cm
Szélesség (cm) 45 cm
Mélység (cm) 48 cm
Tömeg 7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Information sheet /EN/
Információs lap /HU/
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás