SPP 2100WH Elektromos főzőedény

  • Gyümölcsök és zöldségek befőzésére és pasztörizálására
  • 27 literes kapacitás
  • Akár 1 800 W teljesítmény
39990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
1
Befőzés egyszerűen
Elektromos főzőedény gyümölcsök és zöldségek befőzésére és konzerválásra. Az edény forró italok, levesek és szószok készítésére is alkalmas. Könnyű karbantartás a zománcozott felületnek köszönhetően, amely nem befolyásolja az étel ízét.

Maximális 27 literes űrtartalom

Az akár 1800 W elérhető teljesítménnyel és a 27 literes maximális kapacitással az elektromos edény kiváló segítséget fog jeleneti a konyhájában. A befőzési időszakban akár 14 befőttesüveget is elhelyezhet benne, ami már egész soknak mondható. Készítsen különböző kompótokat, lekvárokat, szószokat otthonában, így teljes mértékben biztos lesz benne mit is tartalmaznak az üvegek.

Kompakt, hordozható kialakítás, több funkcióval

Az elektromos edény akár a tűzhely funkciót is eltudja látni. Miért mondjuk ezt? A klasszikus edényhez tűzhely kell és az elektromos főzőedényt bedugja a konnektorba és azonnal működik így az elvihető akár a nyaralóba vagy nagyobb ünnepségekre, ahol bátran főzhet teljes értékű ételeket és köreteket a különféle szószoktól egészen a galuskáig és persze sokféle ital is készíthető, mint almabor, tea, forró csokoládé vagy akár a kávé. Az italokat a csapnak köszönhetően egyszerűen tudja szervírozni, így egyszóval tökéletes és multifunkcionális.

Egyszerűen vezérelhető

Két különböző működési mód közül választhat. A főző mód esetén válassza ki a főzés idejét, ami 20 és 120 perc között lehet, illetve állítsa be hőmérsékletet 30-100 °C közötti tartományban. Amint elindította a főzést, a készülék el kezd visszaszámolni, amint elkészült jelezni fogja az Ön számára. A melegen tartó módban egyszerűen kiválasztja milyen hőmérsékleten legyen tartva az étel vagy ital és azon a hőmérsékleti szinten tartani. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és csúszás mentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
1. Túlmelegedés elleni védelem
2. Túlmelegedés elleni védelem üresjárati üzemmódban

Elektromos edények és rizsfőzők

Műszaki paraméterek

Magasság (cm) 45,5 cm
Fedő Igen
Termosztát Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Teljesítmény (W) 1 800 W
Szín Fehér
Teljes magasság 45,5 cm
Magasság fedél nélkül 41 cm
A tartály átmérője 38 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás