SPP 3200SS Elektromos főzőedény

  • Zöldségek és gyümölcsök befőzéséhez és pasztörizálására
  • Forró italok, levesek és főzelékek készítéséhez is használható
  • Egyszerűen karbantartható, köszönhetően a rozsdamentes acél felületnek, amely nincs hatással az ételek ízére
54990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Befőzés egyszerűen
 
Akár 14 befőttesüveg egyidejű főzésére alkalmas kapacitásnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen töltheti fel éléskamráját.
2
/
3
Befőzés, főzés egyik sem akadály
Az edény akár a tűzhely funkciót is el tudja látni. Egészen kényelmesen elvihető akár házikóba vagy nagyobb ünnepségre is, ahol bátran főzhet teljes értékű ételeket vagy köreteket a különféle szószoktól a galuskáig és persze sokféle italkínálatig.
3
/
3
Két elérhető üzemmód
Két üzemód közül van lehetősége választani! Az első módban beállítható 30-100 °C hőmérséklet és akár 12 óra működési idő. Automatikusan elkezd visszaszámolni a beállított időtől, amit tetszés szerint módosíthat, és ha elkészült, akkor hangjelzéssel hozza tudomására. A második üzemmóddal pedig folyamatos hőmérséklet szinten tartja az ételt!

Maximális 27 literes űrtartalom

Mi történik a gyümölcsökkel és zöldségekkel a betakarítás után? Sokan gondolnak a téli időszakra, ezért lefagyasszák vagy akár befőzik ezeket az alapanyagokat. Az SPP 3200SS elektromos edénnyel különböző befőttek, csalamádék, húsok, szószok levesek és még rengeteg féle italt is készíthető. A nagy térfogatának köszönhetően akár 14 darab befőttesüveg is elfér benne egyszerre és az ért ez nem kis mennyiség. Az otthoni befőzés, lekvárkészítés legnagyobb előnye, hogy Ön teljes mértékben tisztában lesz vele, mi kerül az üvegekbe.

Funkcionalitása határtalan

A befőzés mellett megbízhatóan készíthet kávét, teákat, szószokat, leveseket, almabort, és ha nagyon ügyes akár még házi sört is főzhet benne. Nemcsak elkészíti ezeket a finomságokat, hanem folyamatosan melegen is tudja tartani őket az Ön által kiválasztott időre. Minden ital kényelmesen szervírozható egy beépített csap segítségével, a mennyiség pedig manuálisan szabályozható. Egy jó adag étel elkészítéséhez elég levenni a praktikus fogantyúval ellátott műanyag fedelet, és már indulhat is a főzés. A nagy kapacitásnak köszönhetően ideális nagyobb összejövetelekre, bulikra, bankettekre stb. Karbantartása egyszerű, köszönhetően a rozsdamentes acél kivitelnek.

Egyszerűen vezérelhető

Két különböző működési mód közül választhat. A főző mód esetén válassza ki a főzés idejét, ami maximálisan 12 óra lehet, illetve állítsa be hőmérsékletet 30-100 °C közötti tartományban. Amint elindította a főzést, a készülék el kezd visszaszámolni. A melegen tartó módban egyszerűen kiválasztja milyen hőmérsékleten legyen tartva az étel vagy ital és azon a hőmérsékleti szinten tartja akár 12 órán keresztül. A beépített kijelző az összes aktuális információt megmutatja Önnek, valamint segítségére a beállítások minden egyes lépésénél is. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és csúszás mentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
1. Túlmelegedés elleni védelem
2. Túlmelegedés elleni védelem üresjárati üzemmódban

Elektromos edények és rizsfőzők

Műszaki paraméterek

Magasság (cm) 45,5 cm
Fedő Igen
Termosztát Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Teljesítmény (W) 1 800 W
Szín Ezüst
Teljes magasság 45,5 cm
Magasság fedél nélkül 40,5 cm
A tartály átmérője 38 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás