Vezeték nélküli hangszórók

SSS 1000 NYX MICRO Bluetooth hangszóró

  • Vízálló hangszóró IPX4 védelmi fokozattal
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • Bluetooth Audio 5.0
6590 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

AA Sencor SSS 1000 NYX micro vízálló hangszóró 360° térhatású hanggal. Lehetővé teszi, hogy okostelefonon vagy táblagépen tárolt kedvenc zenéit vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül hallgassa akár 15 m távolságból. A nagy teljesítményű és tiszta hangzást a 3W maximális teljesítményű hangszóró és egy passzív sugárzó biztosítja. Vízálló, IPX4 fokozatú védelemmel. Kedvezőtlen időjárás esetén vagy a medence mellett sem kell tartania a zenehallgatástól. Nagy, beépített 800 mAh tölthető akkumulátorának köszönhetően akár 13 órán keresztül hallgathat zenét. A kihangosító funkció és a hordozást elősegítő szilikon pánt csak növeli a hangszóró előnyeit.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

A minőségi hangzás azonban megköveteli a high-end megjelenést

A tiszta, természetes vonalvezetés, a nemesen egyszerű és bátor anyaghasználat figyelhető meg. Az anyagok és a színek egyaránt a letisztult és kiérlelt eleganciát sugározzák; stabil, gondosan megmunkált váz és a prémium minőségű szövet borítás.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 3 W elérhető teljesítményt 1 középhangszóró és egy passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 80 Hz – 16 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1,0 % (1 kHz 1 W).

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.0 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint az USB-t, de lehetőség van memóriakártya használatára is.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltés micro USB-ről
  • Töltési idő max. 4 óra
  • Tartozékok: USB töltőkábel, AUX kábel, felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 85 x 85 x 50 mm
  • Tömeg: 148 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 3 W
Tápellátás 3 W
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth Igen
Csatlakozás USB
Vízálló Igen
Magasság (cm) 8,5 cm
Szélesség (cm) 8,5 cm
Mélység (cm) 5 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,15 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás