Vezeték nélküli hangszórók

SSS 1110 NYX BLACK Bluetooth hangszóró

  • Beépített FM tuner és kihangosító funkció
  • Prémium minőságű szövet burkolat
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
13 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SSS 1110 NYX vízálló hangszóró 360° térhatású hanggal. Lehetővé teszi, hogy okostelefonon vagy táblagépen tárolt kedvenc zenéit vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül hallgassa akár 30 m távolságból. A nagy teljesítményű és tiszta hangzást két 10 W maximális teljesítményű hangszóró és egy passzív sugárzó biztosítja. Ez a hangszóró TWS technológiával rendelkezik, ami lehetővé teszi két hangszóró egyidejű csatlakoztatását. Vízálló, IPX7 fokozatú védelemmel. Kedvezőtlen időjárás esetén vagy a medence mellett sem kell tartania a zenehallgatástól. Nagy, beépített 2000 mAh tölthető akkumulátorának köszönhetően akár 6 órán keresztül hallgathat zenét. A kihangosító funkció és a hordozást elősegítő szilikon pánt csak növeli a hangszóró előnyeit.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

A minőségi hangzás azonban megköveteli a high-end megjelenést

A tiszta, természetes vonalvezetés, a nemesen egyszerű és bátor anyaghasználat figyelhető meg. Az anyagok és a színek egyaránt a letisztult és kiérlelt eleganciát sugározzák; stabil, gondosan megmunkált váz és a prémium minőségű szövet borítás.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 10 W elérhető teljesítményt két középhangszóró és egy passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 80 Hz – 16 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1,0 % (1 kHz 1 W).

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.0 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint az USB-t, de lehetőség van memóriakártya használatára is.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltési idő max. 3 óra
  • Méretek: 200 x 77 x 47 mm
  • Tömeg: 360 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Tápellátás 10 W
Teljesítmény 10 W
Impedancia 4 Ohm
Csatlakozás USB
USB Igen
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás