Vezeték nélküli hangszórók

SSS 1400 RED Bluetooth hangszóró

  • IPX6 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
9 290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SSS 1400R vízálló hangszóró lehetővé teszi, hogy okostelefonon vagy táblagépen tárolt kedvenc zenéit vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül hallgassa akár 10 m távolságból. A méretéhez képest a nagy teljesítményű és tiszta hangzást egy 5 W maximális teljesítményű hangszóró és egy passzív sugárzó biztosítja. Ez a hangszóró TWS technológiával rendelkezik, ami lehetővé teszi két hangszóró egyidejű csatlakoztatását. Vízálló, IPX6 fokozatú védelemmel. Kedvezőtlen időjárás esetén vagy a medence mellett sem kell tartania a zenehallgatástól. A beépített 1800 mAh tölthető akkumulátorának köszönhetően akár 25 órán keresztül hallgathat zenét. A kihangosító funkcióval egyszerűen bonyolíthat telefonhívásokat.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

A minőségi hangzás azonban megköveteli a high-end megjelenést

A tiszta, természetes vonalvezetés, a nemesen egyszerű és bátor anyaghasználat figyelhető meg. Az anyagok és a színek egyaránt a letisztult és kiérlelt eleganciát sugározzák; stabil, gondosan megmunkált váz és a prémium minőségű szövet borítás.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 5 W elérhető teljesítményt egy középhangszóró és egy passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 80 Hz – 16 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1,0 % (1 kHz 1 W).

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.1 technológia biztosítja 10 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint az USB-t, de megtalálható a beépített FM tuner is.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Beépített tölthető akkumulátor: 1800 mAh Li-Ion
  • A lejátszási idő akár 25 óra (50% hangerőnél)
  • Töltés USB-C-ről 
  • Töltési idő max. 4 óra
  • Tartozékok: USB töltőkábel, felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 99 x 76 x 50 mm
  • Tömeg: 200 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 5 W
Vezeték nélküli töltés
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth 5.1
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Frekvenciatartomány 80–16000 HZ
Eltökélten Party
Passzív hangszórók száma 1
Töltési idő 4 h
Elem élettartama (zene) 25 hod
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Védőborítás
USB Igen
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről MP3
Kihangosító Igen
WiFi Nem
Víz- és Porvédelem IPX6
Magasság (cm) 5 cm
Szélesség (cm) 9,9 cm
Mélység (cm) 7,6 cm
Szín Piros
Tömeg 0,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás