Vezeték nélküli hangszórók

SIRIUS MINI SSS 6100N BLACK Bluetooth hangszóró

  • IPX6 fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata elsőosztályú anyagból készült
  • Egyszerű csatlakoztatás NFC-n keresztül
18990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Az új, forradalmi SSS 6100N vízálló hangszóró 360° térhatású hangzást nyújt. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy akár 15 m távolságból is élvezhesse kedvenc zenéit okostelefonján vagy táblagépén. A kiváló teljesítményt és tiszta hangzást két 16 W maximális teljesítményű hangszóró és két passzív sugárzó biztosítja. A hangszóró NFC technológiával van felszerelve, így könnyedén és gyorsan csatlakozhat okostelefonjához. Emellett TWS technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi két hangszóró egyidejű csatlakoztatását. Az IPX6 fokozatú vízálló védelemnek köszönhetően bármilyen időjárási körülmények között vagy a medence mellett is zavartalanul hallgathatja zenéit. A beépített 2500 mAh tölthető akkumulátor pedig akár 8 órás zenehallgatást tesz lehetővé.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH ÉS NFC TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és főleg biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a csatlakozáshoz.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az új SSS 16W (2x 8W) teljesítményű hangszóró két középhangszóró és két passzívsugárzó segítségével biztosítja a lenyűgöző hangzást. Az 4 ohm impedancia és a 80 Hz - 16 kHz frekvenciatartomány lehetővé teszi a részletgazdag és kiegyensúlyozott hangélményt. A beépített hangszínszabályozó módok további lehetőségeket kínálnak a hang testreszabására. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1% (1 kHz 1 W), így a hangzás tiszta és minőségi marad.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A Bluetooth Audio 4.2 technológia révén a hangszóró legegyszerűbb és leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Akár 15 méteres hatótávolságon belül is könnyedén csatlakoztathatja készülékét. Emellett a hangszórón megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozókat, például a 3,5 mm sztereó jack-et és a szabványos USB-t. Ez azt jelenti, hogy számos eszközt könnyedén csatlakoztathat a hangszóróhoz, legyen az okostelefon, táblagép vagy akár USB-s adathordozó.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Lejátszási idő: akár 7 óra
  • Töltési idő: maximum 3 óra
  • Méretek: 159 x 64 x 63 mm
  • Súly: 365 g
  • Tartozékok:
  • 1× USB töltőkábel
  • 1× 3,5 mm AUX kábel
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.1
Tápellátás 12 W
Mélynyomó
Teljesítmény 12 W
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth Igen
Hangerőszabályozó Igen
Bassreflex
Fülhallgató kimenet Nem
Távirányító Nem
USB Nem
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről Nem
Kihangosító Igen
WiFi Nem
Magasság (cm) 15,9 cm
Szélesség (cm) 6,5 cm
Mélység (cm) 6,3 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,36 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás