Vezeték nélküli hangszórók

SIRIUS MINI SSS 6100N BLACK Bluetooth hangszóró

  • IPX6 fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata elsőosztályú anyagból készült
  • Egyszerű csatlakoztatás NFC-n keresztül
A forradalmi SSS 6100N kompakt vízálló hangszóró 360° térhatású hanggal. Lehetővé teszi, hogy okostelefonján vagy táblagépén tárolt kedvenc zenéit vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül hallgassa akár 15 m távolságból. A nagy teljesítményű és tiszta hangzást két 16 W maximális teljesítményű hangszóró és két passzív sugárzó biztosítja. Ez a hangszóró NFC technológiával van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan csatlakozzon okostelefonjához, valamint TWS technológiával, ami lehetővé teszi két hangszóró egyidejű csatlakoztatását. Ez a hangszóró vízálló, IPX6 fokozatú védelemmel. Kedvezőtlen időjárás esetén vagy a medence mellett sem kell tartania a zenehallgatástól. Nagy, beépített 2500 mAh tölthető akkumulátorának köszönhetően akár 8 órán keresztül hallgathat zenét.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH ÉS NFC TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és főleg biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a csatlakozáshoz.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 16 W (2x 8W) elérhető teljesítményt két középhangszóró és két passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 80 Hz – 16 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok sem. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1 % (1 kHz 1 W).

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.2 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint a 3,5 mm sztereó jack vagy a szabványos USB- t is.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Lejátszási idő: akár 7 óra
  • Töltési idő: maximum 3 óra
  • Méretek: 159 x 64 x 63 mm
  • Súly: 365 g
  • Tartozékok:
  • 1× USB töltőkábel
  • 1× 3,5 mm AUX kábel
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.1
Tápellátás 12 W
Mélynyomó
Teljesítmény 12 W
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth
Hangerőszabályozó Igen
Bassreflex
Fülhallgató kimenet Nem
Távirányító Nem
USB Nem
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről Nem
Kihangosító Igen
WiFi Nem
Magasság 15,9 cm
Szélesség 6,5 cm
Mélység 6,3 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,36 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás