Vezeték nélküli hangszórók

SSS 6202 HYPE S Bluetooth hangszóró

  • IPX7 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
  • A hangszóró LED megvilágítása

A Sencor SSS 6202 Hype S hordozható vezeték nélküli hangfal Bluetooth csatlakozással lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofonnak köszönhetően akár 15 m hatótávolságon belül. Ha véletlen leönti vízzel, akkor az IPX7 védelem miatt nem okoz kárt a készülékben. Ha 2 Sencor SSS 6202 Hype S vezeték nélküli hangfalat sztereó rendszerbe párosíthatja a TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével. Mindegyik a két audio csatorna egyikét képviseli (jobb és bal). A beépített 3600 mAh akkumulátor akár power bankként is funkcionálhat. Ez az akkumulátor kapacitás akár 12 óra lejátszási időt biztosít 50%-os hangerőnél.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 16 W elérhető teljesítményt 2 hangszóró és két passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 80 Hz – 16 kHz. A teljes harmonikus torzítás értéke ≤ 1 %.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.0 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint a 3,5 mm sztereó jack vagy lehetőség van memóriakártya használatára is.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltés USB-C-ről
  • Töltési idő max. 5 óra
  • Tartozékok: USB töltőkábel, felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 110 x 94 x 90 mm
  • Tömeg: 460 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.0
Teljesítmény 16 W
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Frekvenciatartomány 80 HZ - 16000 HZ
Jeltartomány 15 m
Eltökélten Mobil telefon
Passzív hangszórók száma 2
Töltési idő 5 h
Elem élettartama (zene) 12 h
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
Víz- és Porvédelem IPX7
Magasság 11 cm
Szélesség 9,4 cm
Mélység 9 cm
Tömeg 0,46 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás