Vezeték nélküli hangszórók

SSS 6202 HYPE S Bluetooth hangszóró

  • IPX7 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
  • A hangszóró LED megvilágítása
15990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SSS 6202 Hype S hordozható vezeték nélküli hangfal Bluetooth csatlakozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofon segítségével akár 15 m hatótávolságon belül. Az IPX7 védelemnek köszönhetően a hangfal vízálló, így nem kell aggódnia, ha véletlenül vízzel érintkezik. Ha szeretné megnövelni a hangélményt, két Sencor SSS 6202 Hype S hangfalat is összepárosíthat a TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével, így mindkét hangfal képviseli a két audio csatornát (jobb és bal). Emellett a beépített 3600 mAh akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, akár 12 órányi lejátszási időt 50%-os hangerőnél. Ez az akkumulátor továbbá power bankként is funkcionál, így más eszközöket is tölthet fel.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

A Sencor SSS 6202 hangfal egy erős és kifinomult hangélményt nyújt az akár 16 W elérhető teljesítményével. A két hangszóró és két passzívsugárzó tökéletesen működnek együtt, hogy kitűnő hangminőséget és mély basszust biztosítsanak. Az 4 ohm impedancia és az 80 Hz - 16 kHz frekvenciatartomány tovább fokozza a hangélményt. A hangfal rendkívül alacsony, mindössze ≤ 1 % teljes harmonikus torzítással működik, így a hang tiszta és torzításmentes lesz.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A Sencor SSS 6202 hangfal a legújabb Bluetooth Audio 5.0 technológiát használja, így biztosítva a legegyszerűbb és leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot akár 15 m hatótávolságon belül. Ezzel a fejlett kapcsolattal könnyedén csatlakoztathatja okostelefonját vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközét a hangfalhoz, hogy kedvenc zenéit vezeték nélkül élvezhesse. Emellett a hangfal rendelkezik a már jól ismert 3,5 mm sztereó jack csatlakozóval is, így akár hagyományos módon is csatlakoztathat más eszközöket. Továbbá, a hangfal memóriakártya foglalatot is tartalmaz, így lehetősége van közvetlenül lejátszani a zenét a memóriakártyáról, anélkül, hogy más eszközre lenne szüksége.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltés USB-C-ről
  • Töltési idő max. 5 óra
  • Tartozékok: USB töltőkábel, felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 110 x 94 x 90 mm
  • Tömeg: 460 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.0
Teljesítmény 16 W
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth Igen
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Frekvenciatartomány 80 HZ - 16000 HZ
Jeltartomány 15 m
Eltökélten Mobil telefon
Passzív hangszórók száma 2
Töltési idő 5 h
Elem élettartama (zene) 12 h
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
Víz- és Porvédelem IPX7
Magasság (cm) 11 cm
Szélesség (cm) 9,4 cm
Mélység (cm) 9 cm
Tömeg 0,46 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás