Vezeték nélküli hangszórók

SIRIUS SSS 6400N BLACK Bluetooth hangszóró

 • IPX6 fokozatú vízálló hangszóró
 • Egyszerű csatlakoztatás NFC-n keresztül
 • A hangszóró maximális teljesítménye 30 W
15% kedvezmény az sencor-15 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.06.03. és 2024.06.23. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából. 
28990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor Sirius SSS 6400N hordozható vezeték nélküli hangfal NFC csatlakozással lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofonnak köszönhetően. A Sencor Sirius SSS6400N a Bluetooth technológiának köszönhetően 15 m távolságból is eléri a telefonját. Ha leönti vízzel, akkor az IPX6 védelem védi meg.  2 Sencor Sirius SSS 6400N vezeték nélküli hangfalat sztereó rendszerbe párosíthatja a TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével. Mindegyik a két audio csatorna egyikét képviseli (jobb és bal). A beépített 4000 mAh akkumulátor normál hangerő mellett akár 7 órás működést biztosít.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH ÉS NFC TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és főleg biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a csatlakozáshoz.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

A két középhangszóró és két passzívsugárzó révén az SSS 30 hangfal akár 30 W teljesítményt is képes produkálni. Az 4 ohmos impedancia és a 80 Hz - 18 kHz frekvenciatartomány garantálja a kiváló hangminőséget. Emellett a beépített hangszínszabályozó módok további testreszabási lehetőségeket kínálnak. A torzítás mértéke pedig kevesebb, mint ≤ 1 %, így tiszta és élethű hangzást élvezhet.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A Bluetooth Audio 4.2 technológiának köszönhetően az SSS hangfal könnyedén és gyorsan csatlakoztatható vezeték nélkül akár 15 m távolságon belül. Emellett a készüléken megtalálhatók a már jól ismert és klasszikus csatlakozók, mint például a 3,5 mm sztereó jack vagy a szabványos USB. Ez lehetővé teszi, hogy széleskörűen használhassa a hangfalat, és egyszerűen csatlakoztathassa más eszközökhöz.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

 • Akkumulátor: 4000 mAh Li-Ion
 • Lejátszási idő: akár 7 óra
 • Töltési idő: maximum 3 óra
 • Méretek: 187 x 78 x 78 mm
 • Súly: 620 g
 • Tartozékok:
 • 1× USB töltőkábel
 • 1× 3,5 mm AUX kábel
 • 1× Használati útmutató
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.1
Tápellátás 25 W
Mélynyomó
Teljesítmény 25 W
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth Igen
Hangerőszabályozó Igen
Bassreflex
Fülhallgató kimenet Nem
Távirányító Nem
USB Nem
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről Nem
Kihangosító Igen
WiFi Nem
Magasság (cm) 18,7 cm
Szélesség (cm) 7,8 cm
Mélység (cm) 7,8 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,62 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás